Na ez az... környékbeli gurulások, szalonnasütés, sátorozás, estébé. Ilyenekben valszeg résztvennék...
Csak a környék nekem jelenleg nem Európát jelenti, tehát ha átruccanunk Szlovákiába az már nem a környék. Nem vagyok papírkutya ,sem divatmotoros aki fél a távolságtól, csak most nincs zsé. Ennyi...
lesz-lesz-lesz..........megyünk túrázni is.........de nem tudom hogy Te eljöhetsz-e Budapest vonzásköréből....
Biztos hogy szólni fogunk. De mehetünk csavarogni a környékre is
na neeeeeeeeeeee..............
Holnap hívlak telcsin
péntek du. ráérek......remélem ...hacsak a főnököm kinem talál valamit. Akkor lesz utoljára mert elutazik jövőhéten, és bármit kitalálhat.
Hát, nem mondom kivel mentünk el a közeli Mekibe egy teára (amiből kaja lett részemről ), mert megint szárnya kélnek a Kawabéb and Motochris című csöpögős romantikus DenielSztíles film forgatókönyv-változatai...
Szóval megittunk egy kólalájtot. Persze ezt csak azért, hogy odáig is motorral menjünk De csak finoman, nem hirtelenkedve
A Körúton kell kerekezni
Na nem is. Menni kell sokat. Pályán is, meg úton is. Ennyi. Meg olvasni kell ilyen okoskönyveket. Meg meg kell kérdezni kozmaxot
Szeva user137!!
Mi minden 2. szerdán este megyünk le Örkénybe (18-20 között) ez 5.000.- kerül.
Mi élvezzük (Én legalábbis biztos ) Aki kezdő és aki profi , mind mind élvezi. A gázt meg addig húzod ameddig az eszed diktálja. Ott kell eldönteni.......a fejbe.
Amit meg Kozmax ajánlot (könyvet) én is ajánlom..................rengeteget lehet tanulni belőlle.
jócc!
Mindenesetre köszönöm a felajánlást, számomra mindenképp hízelgő.
a könyvet be fogom szerezni, de azt ráérek olvasni éjjel v télen is
Csak a környék nekem jelenleg nem Európát jelenti, tehát ha átruccanunk Szlovákiába az már nem a környék. Nem vagyok papírkutya ,sem divatmotoros aki fél a távolságtól, csak most nincs zsé. Ennyi...
Biztos hogy szólni fogunk. De mehetünk csavarogni a környékre is
Holnap hívlak telcsin
péntek du. ráérek......remélem ...hacsak a főnököm kinem talál valamit. Akkor lesz utoljára mert elutazik jövőhéten, és bármit kitalálhat.
Miért nem lehet más programot is szervezni?!
Mi a pály a péntek délutánnal .
El kell foglalnom magam mert a pasim végleg lelépett...
Szóval megittunk egy kólalájtot. Persze ezt csak azért, hogy odáig is motorral menjünk De csak finoman, nem hirtelenkedve
Lassú vagy............itt is
Szeva Chris!!! Mi van veled??
A fenti linkre kattintva megtudhatsz mindent E-ringről
Na nem is. Menni kell sokat. Pályán is, meg úton is. Ennyi. Meg olvasni kell ilyen okoskönyveket. Meg meg kell kérdezni kozmaxot
Mi minden 2. szerdán este megyünk le Örkénybe (18-20 között) ez 5.000.- kerül.
Mi élvezzük (Én legalábbis biztos ) Aki kezdő és aki profi , mind mind élvezi. A gázt meg addig húzod ameddig az eszed diktálja. Ott kell eldönteni.......a fejbe.
Amit meg Kozmax ajánlot (könyvet) én is ajánlom..................rengeteget lehet tanulni belőlle.
Amúgy meg üdvözlünk itt a Májereknél
holnap már meloznom kell