Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!!
Mától újra "dolgozom" tehát sűrűbben leszek ..eggyesek örömére, mások bánatára.
Jó reggelt!
Milyen szép reggelre ébredtem ismét
Szabb a papírkutya
Jó éjt!
mehetek jetskivel is , csak szóljatok, ha elakadtatok, lumi bácsi elintézi

na jóéjt mindenkinek, leresetelem az agyamat
Végül is - irányban leszünk... A Szigetköz legváratlanabb pontjain bukkanunk fel, mindenféle közlekedési eszközzel (pl. kenu is, nem csak bicaj ) Azt hiszem beszerzek addig egy GPS-es nyomkövetőt...
merre lesztek? kerülök arra egyet, és ha nem bírjátok az iramot, vontatlak titeket
Sajnos nekem az nem jó, mert14-19-ig sporttáborban leszek a lányommal, két keréken - biciklivel .
ennél kiválóbb társaságról nem is álmodhatnék, azonban nekem a 7végéim folyamatosan foglaltak, meg ez a hét végig meló, uh cska a jövő7 7köznap jöhet szóba..
Szia lum!

Ha gondolod, segítek megtalálni a pezinoki útszakaszt - mivel már tudom merre van - , én péntek du. vagy szombaton érek rá .
Ki jön gurulni a Körútra?
Az vaze, nagy volt.
Emeltdíjas SMS-sel lehet szavazni rám.
szombat esti láz
Tegnap szedtük fel a szobámban a padlószőnyeget, és cseréltük linóleumra
csavard fel a szőnyeget
Család elment, egyedül vagyok, és garázdálkodok itthon.
További jó pötyögést!
Léptem aludni.
Én nem.
mi van, mindenki tv-zik???
ja, megkaptam a biztosítótól a papírt, miszerint a 2006.03.30-án történt káresetemmel kapcsolatban intézkedtek a kártérítési összeg átutalásáról. 2006.07.27-én. persze egy peták sem jött azóta sem..
én ezen a héten is - pontosan 11-éig - kussolok, tele vagyok melóval, max a városban gurulgatok. a következő héten viszon remélhetőleg időmilliomos leszek, és mivel a 7végék eléggé be vannak táblázva, egyik 7köznap kiugrok megnézni pezinokot. mivel szerda előreláthatóan klubtalni, én keddre gondoltam, 15-ére. ha valaki úgy gondolja, szívesen veszek társaságot. keresünk 1-2 okmányt mondjuk..

kozmax - mennyire ragaszkodtok a 10e-es szerviz-en a 10e-hez? a héten meg kéne csinálni, de nem hiszem, h bele tom pakolni
estét!
Értettem a célzást
majd esőgumival megyünk
bár az enyémen már minta is alig van
nem fog esni.

multkor sem esett, csak oda kell érni
vagyis két hét múlva