Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
fent vannak...... ....méghozzá elég gyorsan
mert nem szolsz :)
adok ra jogok mindjart :)
És visszaadja azt is milyen gyor vagyok minden rólam készült kép homályos Itt van még pár kép a szervízcsapatról......nem tudtam őket felrakni a Hidi képei közé
Karmi Gratula a lanyodnak :) kegyetlen jo kepek is lettek :) pl kozmax beszur :)
Sziasztok!
tomato: őket??? Ne általánosíts! panizzin kívül minden GSR-es tudja ám, hogy nem a gumi volt! Meg ráadásul ő amúgy is GSXR-es.
Ja, és azt is tudja az egész topic hogy hidi jól motorozik.
Szóval nem gúnyolódni a GSR topic-al.
Szia Kozmax!
Nagyon jól megy a motorom! Mégegyszer KÖSZI! de majd délután beszaladok hozzád, ha ez neked nem gond, mert lett két másik (kisebb) problémám (sztem csak beállítási) amiben szeretnék tanácsot kérni. Üdv. Márk.
Akkor jobbulást ....hivlak majd telcsin
Kedves vagy tomato , csak a bal csípőszögletemet érzem egy kicsikét... , nem nagy gond, du. megyek az egylóerejűhöz.
Hidi!!!!

Nem fájnak a csontjaid??? ....így másnap az igazi (azt mondják)
Jó reggelt mindenkinek!!
A GSR topikhoz inkább nem szólok hozzá...... ......meghagyom őket a hitükbe..hogy a gumi rossz
Hozzák csak a Pilot Rood-kat be, lecserélni sportgumira ........azután irány az autópálya és kop gáz.....gumi kockás és 3000 km után csere. (annak akinek gsxr 750K6 van és a körzete az autópálya, az biztosan sokat tud a pályamotorozásról )
Köszi Doc, ha aktuális lesz majd szólok !
Euroring albumba megy
es _tudom_ hogy lassu, csak meg nem volt idom ramot tenni bele
igazán nincs mit, ez csak természetes

a saját galériádat töltöd fel?
Szia kozmax (kozmix )

Mégegyszer szeretném megköszönni Naked és Mindenkinek a pozitív hozzámállást, motorreparációt és tanítást, lecsóéknak a szíveslátást, pimpinekés R1bandinak és karmi lányának a nagyszerű fotókat, melyek épp most töltődnek a gallerybe
Nincs benne lila rugó, így nem az igazi!
jo reggelt a hölgyeknek uraknak!
Kedves Hidi,
talán megérett az idő akkor a váltásra Egy SONY DSC-H5 például remek váltás lehetne Az általad felsorolt jó tulajdonságokkal rendelkezik (sőt még többel ) ráadásul még bánni is egyszerű vele
Ráadásul segítségedre is lehetek a fájdalom mentes váltásban ha érdekel
Miazhogy es milyen kellemesen bugo hangon
Mit hallok, már működik műmájer ébresztőszolgálat is?
Semmi baj, természetes, ha az embert idejekorán felverik édes álmából!

...azért még Te sem bútoltál be rendesen... FZ 10 optikai képstabilizátor..
Sziasztok :)

Hidi draga bocs ha morogtam :)
Raadasul az FZ10nek van optikai kepstabilizatora is...
jó volt a tegnap estei győri menet....megvették aztán hoztuk is el a másikat Ismerős vkinek a kép mögötti ház?Motochriséknél készült
Egy Panasonic FZ 10-es, direkt sportfotózáshoz kerestem, 12X optikai zoomja van és gyors reakcióideje ( meg Leica objektíve), valamint optikai képstabilizátora.

Egyébként enm egyszerű vele bánni, én már két éve szelidítem....
Szia Hidi!

Dicsérte is a csaj a gépedet, hogy azzal könnyű volt képeket csinálni.
Milyen masinád van?