És visszaadja azt is milyen gyor vagyok minden rólam készült kép homályos Itt van még pár kép a szervízcsapatról......nem tudtam őket felrakni a Hidi képei közé
Sziasztok! tomato: őket??? Ne általánosíts! panizzin kívül minden GSR-es tudja ám, hogy nem a gumi volt! Meg ráadásul ő amúgy is GSXR-es.
Ja, és azt is tudja az egész topic hogy hidi jól motorozik.
Szóval nem gúnyolódni a GSR topic-al.
Szia Kozmax!
Nagyon jól megy a motorom! Mégegyszer KÖSZI! de majd délután beszaladok hozzád, ha ez neked nem gond, mert lett két másik (kisebb) problémám (sztem csak beállítási) amiben szeretnék tanácsot kérni. Üdv. Márk.
Jó reggelt mindenkinek!!
A GSR topikhoz inkább nem szólok hozzá...... ......meghagyom őket a hitükbe..hogy a gumi rossz
Hozzák csak a Pilot Rood-kat be, lecserélni sportgumira ........azután irány az autópálya és kop gáz.....gumi kockás és 3000 km után csere. (annak akinek gsxr 750K6 van és a körzete az autópálya, az biztosan sokat tud a pályamotorozásról )
Mégegyszer szeretném megköszönni Naked és Mindenkinek a pozitív hozzámállást, motorreparációt és tanítást, lecsóéknak a szíveslátást, pimpinekés R1bandinak és karmi lányának a nagyszerű fotókat, melyek épp most töltődnek a gallerybe
Kedves Hidi,
talán megérett az idő akkor a váltásra Egy SONY DSC-H5 például remek váltás lehetne Az általad felsorolt jó tulajdonságokkal rendelkezik (sőt még többel ) ráadásul még bánni is egyszerű vele
Ráadásul segítségedre is lehetek a fájdalom mentes váltásban ha érdekel
Egy Panasonic FZ 10-es, direkt sportfotózáshoz kerestem, 12X optikai zoomja van és gyors reakcióideje ( meg Leica objektíve), valamint optikai képstabilizátora.
Egyébként enm egyszerű vele bánni, én már két éve szelidítem....
fent vannak...... ....méghozzá elég gyorsan