Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pari!
Mindenki reggel kel.
Remélem most nem romboltam le egy világot benned.
Mivel nincs nagy adatforgalom,
így én is megyek alukálni
na lépek aludni, mert reggel kelek
Jócccakát
Hát igen már be volt tervezve de mindíg csúszott. Majd igyekszem
a tanksapka mellet befolyo viz is ott csöpög le

az akkumulátorod meg teljessen zárt rendszerü, igy annak nem kell tul folyo
Hát még??
Akusav??............
hát ideje lesz lassan beszerezni egy esö ruhát, és akkor nem maradsz le a jo kis motorozásokrol
nem csak a benziné
Peeersze, az a majréleeresztő
Bocs visszavontam, én beszélek aki
egy nagy papírkutya
Tegnap Püspökladány és Kaba között egy parkolóban állt egy repsol fényezésű cbr 125 csajszi meg sztem a barátja vmi nagyobb géppel!Intettem meg dudáltam! Vki nem tud vmit?????
Benzin túlfolyó
a kék Fazernak az alján van valami cső!na olyan az enyémen is van csak nem lóg ennyire le az mi célt szolgál?
RoLiii!
Megcsináltad az Gallery-t
Most extra gyorsan töltögeti a képeket
Sziasztok!
Én köszönöm a bizalmat Hidi és ezúton is jobbulást kívánok nektek!
Kozmax!!
Ezt találtam még itthon........ez nem suzuki HAYABUSA
JÚÚÚÚJ de LAZA ...még integet is
Sürgősséggel Bp-en a Visegrádi utcában 2? nap alatt megcsinálják sűrgősséggel. Amúgy Szlovákiába személyivel is ki lehet menni!!!
Egy-két művészi fotó :
Köszi HIDI meg mindenkinek
Szia RoLiii!

Lassan felmegy a gallerybe a százakárhányadik kép is, a nagyon üszőket már eleve kitöröltem, a feltöltés előtt - ezért foghíjas a számozás, de kérlek Téged, ill. a többieket, hogy töröljétek ki a fölösleges képeket, végső esetben nálam megvan az egész garnitúra.
de. csak azzal nem engednek ki a határon
nem kap papírt hogy folyamatba van neki az új hát jogsinál is szoktak papírt adni hogy vezethet az illető a régivel
elegem van! tegnap nem mentem, mert meló. most kiderült, h kedvesemnek lejárt a személyije és az útlevele is, uzsgyi el az okmányirodába, KÉT HÉT múlva kapja meg az újat, ergo a szlovákiai hétvége is ugrott. bassza meg.

ez lett volna az úticél:

lomnici csúcs - ide fel kell menni. felvonóval ugyan, de mindenképpen. nagyon király