Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát
Kicsit izgulok
Egy kis du.-ni gurulás és úgy készülünk rá mintha Finnországba mennénk.......ez tetcik
13.40-kor időjáráskép Örkény felé nézve:
Pohi majd tajekoztass engem is plz mert en megyek erted(eretek) :)
Pari tudja a szamom :)
Én meg rádcsörgök ~15:32-kor, hogy mi újság

Köszi Karmi erre gondoltam
Jelentem, az E-ring körzetében bárányfelhős az ég, közepes erősségű szél fúj, a hőmérséklet: 23 oC

Motorozásra alkalmas az időjárás a körzetben
Úgy látom a webkamerán, hogy felhős az ég de nem esik. Az előrejelzés szerint nem lesz gond. Én azért rakok be esőruhát. Én lépek is mert van még pár dolgom, de 15.30-kor megpróbálok rácsörögni Tomatora, hogy milyen az idő Bp.-en és hogy mennek e egyáltalán. Ha igen akkor kilövök Bp. irányába, hogy 16.30-ra a Shell-nél legyek
Tud valaki friss időjárásjelentést adni az E.ring körzetéből
Csak magamról nyilatkozhatom....
Egyébként biztosan, bár anyci nem zúgolódott...
Felettem már volt! Hál" istennek!
A balkániak miatt nem tudok elnézést kérni, de amit mi csináltunk azért igen. Sajnálom, bocsi.
Én akkor voltam ott 1X és utoljára. Meg nem is egészen a barátnőméké, hanem a volt (ezt majdnem kihagytam) barátnőm anyukájának a tesójáé. Tényleg idén mi a helyzet. Volt már felettetek valaki?
Tudom milyen dolog takarítani, mert rámegy mindig valamelyik későtavaszi hétvégém .
A gond az volt - amiről Ti aktuálisan nem tehettetek - , hogy éveken keresztül ki volt adva az a fenti lakás, és elég érdekes népek fordultak meg addig a fejünk felett, erős balkáni - balkoni - kultúrát varázsolva.
Látod milyen kicsi a világ , velem nemigen találkozhattál, mert én nyáridőben is elég sokat dolgozom, így talán évente max 1 hetet vagyok ott, azt is általában több részletben...
Már tudom, hogy volt.
Este mikor odaértünk, akkor kitakarítottunk, mert nem volt még lent abban az évben senki.
Reggel meg kirázta a barátnőm a terítőt (erről nem is tudta, szerinte 2X rázott rajta).
Aztán meg egyszer mikor állok az erkélyen anyukád felkiált, hogy nehogy megint ki merjem rázni.
Nem is volt nálam semmi, alattatok ráztak ki éppen valamit. Néztem nagyot. Meg fel is jött.
A lányom se szereti a poros dinnyét az ominózus erkélyen....
Á, már én sem tudom, hogy volt...
De örülök, hogy kiderült ez a közös "élmény".
Anyukádat a strandon kisgyerekekkel láttam. Rád nem emlékszek. Akkor te is lent voltál?
Elárulom, hogy csak három EMELET van, azaz négy SZINT.
nem azt mondtad, hogy a II.-on laktok?
Hát elég gyorsan felvágtatott!
Az az ANYÁM volt!!! Szerencséd, hogy nem nénizted le mert erősen allergiás rá
Egyébként szar ügy ha belerázzák az ember levesébe a porrongyot, vagy a kisebb szőnyegeket...
Épp nekik integetek:
lehet, hogy hidi anyó volt???

De első nap este tényleg nem tetszet egy nénikének, hogy takarítunk.
Ez most komoly?
Szóval tavaly ti hancúroztatok át egész éjszakákat felettünk!