Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott is sár lesz

amugy jo reggelt
Jó reggelt Vietnááám!
ÉÉÉÉbresztőőőő!
Trattarattataaaaa!(ez egy trombita szóló volt)
Lecso:

Kovesd elott vigyazzatok, egy kis erdos reszen jobbkanyarban nyilt egy homokbanya, neha 5 centis dzsuva van az uton pont a kanyarban. (amugy jokis ut :), vac-kovesd egyszer 16 perc volt..:) )
Nem baj........ha lesz 3-4 diplomája és 4-5 állása
Na jó éjt
De van
Miért Te típusos olasz vagy???

Biztos vagyok, benne hogy hamar rájön az ügetés lényegére, aztán már nem lesz megállás...s Te is kapsz egy ilyen fanatikus lovast, mint a szüleim
na jóccccakát!!

MOTOCHRIS!!!..NINCS KIFOGÁS
Akkor Én nem jövök be neked
Na nem baj............ ....Ja telefonált a lányom hogy mekkorát lovagoltak ma is ...péntekre már biztos hogy megy az ügetés ....remélem

Kozma........megvan a holnap esti programom......takarítom a gumimat ...mindezt a Szanda váránál
jo éccakát mindenkinek!!!!!!!
Na az még kérdéses.....
a középső lenne az ?
meg a bukogombát is mosd le, mert szegény jelen pillanatban ugy nézz ki, mint valami markologép.

a mocit meg mások miatt is mosd le, senki nem szeretne a TE saradon el esni meg ugy nem látszik annyira, hogy mekkora a majrécsikod marad
Sajnos a lábam nem ér le annyira - 805 mm az ülésmagasság - és persze, hogy az olaszokat szeretem, feletéve, ha szőkehajúak, zöldszeműek és nagyorrúak

igazad van
Szerdán várunk téged is .....
Még jó hogy nem fekete a blokk! Csúnya lenne nagyon

Jó, hogy nem esett bajotok!
Kozmax!!
Gondolom a saras gumit érdemes lemosni mielőtt felmegyek vele a pályára
Csak nehogy megcsússzon még nekem..................
leér a lábad mi????
Persze hogy "Nő közeli"......mivel hogy olasz......és a Nők szeretik az olaszokat..... ....vagy nem
Annyira azért nem volt vészes .....de megijedtem egy kicsit . Asszony meg csak "lelépet" a motorról és kész. Inkább a reakciómtól félt hogy, hogy fogok ŐRJÖNGENI. De nem ...még le se ért a vas és már emeltem is fel.......LECSÓ!! igazad volt.....meg ötszöröződik az erőd ilyenkor. Úgy téptem fel a vasat mint valami biciklit
Most olvastam tomato, örülök, hogy nem lett semmi bajotok !

Ma csak a a bólyázgatás ment, de arra már korábban rágyúrtam .
Nekem nagyon tetszenek ezek a "kis" apriliák, teljesen más, de tök jó érzés velük menni - olyan ember(ill. nő ) közeli .
persze........leakarsz minket fárasztani a szerdai napra
Még, hogy lelépek itthonról!! Megyek én is holnap!! Gyertek minnél többen, jó ,,buli" lesz a Szanda várnál, és persze az oda vezető út.
olvastam
remélem levonod a tanulságot, és tanulsz belöle, meg szerencse, hogy nem lett bajotok
asszony gondolom nem repdeset az örömtöl
gyűjtsed az információkat hogy szerdán este beszámolót ejts nekünk.
Még szerencse hogy szerdán megyünk a ringre..........mert csütörtökön már Te is motorral jönnél és esélyem nem lenne
Nagyon ismerős ez a bőr szerkó ......mintha már láttam már valahol

Gratula mi is gurultunk nagyot (meg döltünk kicsit)
estét mindenkinek!
ma potolnom kellet a lányomnak beigért hétvégi gurulást
majd 150km sikerült is