Na mi a stájsz? Mindenki bepunnyadt? Nekem bezzeg könnyű, itt van nekem az angol alkotmányozás, és a XVII. sz.-i angol parlament működésének elmélete, illetve mindjárt az USA gyarmati kormányzása, meg hasonlók.... Háááááát imáááádoooom
21-én mi derül ki?! Lesz valami pályázás-biznisz, vagy mi a helyzet? Ha igen, akkor is csak nektek... Nekem 19-20-22 vizsga. Úgyhogy a köv. pár hét agyhalál lesz. Nem nagyon leszek motorközelben, max. ilyen helyi gurulásokra.
A márkája valami nóném (Café racer), az itteni Louisban vettük. Méghozzá: kicsit több mint 60 (!!!) ezerért full protektorokkal. Attól függetlenül, hogy ismeretlen márka, kidolgozása, fazonja, méretezése (rám legalábbis) abszolút király, színben csak ez a szürke-fekete volt, de teljesen rendben van, és főleg ennyiért...
21.-én majd kiderül
ha nem fog menni akkor mit fogsz vásárolni
amugy gratula a ruhához a börtöl nincs jobb abban lehet több nagyot is esni
milyen gyártmányu? a képen nem látszik
Én is mentem ma egy könnyed Dobogókő - Esztergom -Párkány. Piliscs aba- Pvörösvár és társai karikát
Dolgoztunk a kollégámmal, és meg kellett látogatnunk néhány "renitens fekete bárányt"
A motorok meg ott szaladtak el mellettünk, én meg a kocsiban ültem, és néztem utánuk...
Egy ilyen cuccom van mostantól. A fejem nincs benne, mert nagyon "másnapos" ábrázatom van rajta.
És összezippzárazható, alig kellett fél óra hozzá elsőre, ugye Kawabéb...?
Na szóval mostantól kb. 1:30-as vagyok az E.ringen. Ennyit számít a cucc!
Én ma egy bőrcucc-bejárató Lepencét, Dobogókőt és környékét mentem. Laza 130 km. Illetve csak a táv maga ami laza, mert persze mentem mintállat. Sok mocis volt, egy K5-ös Gixxerrel (na jó, ő utassal volt...) meg mentünk D.kőn lefelé egy egész jót!
Éljen a jogantropológia!