Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az újon még nincs plexi, fém fékcső, és más a rendszámuk. kb ennyi
jónapot itt vagyok, itt vagyok én újra!
kellene egy ember, ki Jabot megkúrja!
és nem az enyhénkarcosra gondoltam
méla pillanatomban eszembejutott megkérdezni a régi és új motorod közötti "különbségeket"...
he?
van különbség 2 fz6 között?
napot, hölgyek, urak!
és ilyen motorral lehetsz Chrisfighter is
Morgen!

Jó lesz az, meglásd! Állj neki spórolni!!!
Jó reggelt!

Tegnap éjszaka hány fok lehetett?! Délután szép napsütésben átmentem Hartára, ami kb. 70km, de csak 11-kor jöttem haza. Bakker, beálltam egy kamcsi mögé és 80-nal bandukoltam hazáig. Ha nincs markolatfűtés, biztos odafagyott volna a mancsom. Az egész motort sajna nem lehetett fűteni, így a barátnőmre hárult a kiolvasztási szerepkör... még jó, hogy szereti a Calippo-t!
Végre süt a nap

jó reggelt
Kawagirl, ha belekontárkodhatok... én is most csinálom a jogsit, és elsőnek vettem egy alighasznált ( khm ) ZZR250-et, de van még egy pár a neten, szerintem nézz körbe, és első motorként ne vegyél új gépet drágán, úgyis eldobod (én is el fogom majd....)

CRB nagy hasalós, és 19k-et pörög, jóeséllyel szanaszét van hajtva az összes. Sztm a kicsi idomos gépekből a ZZR a legszebb, és 1988 óta nem változtattak a designját, olyan már lassan, mint a Bogár :)
Basszus, most megint rámtört a nagy Z1000 mánia...
Hát ezek a képek... Kéneeee
Vagy vegyél olyat, mint az én legtitkosabb álmom (ha a motorokat nézzük ):

ez persze nem jelenti azt, hogy nem imádom a vadállat(ocska) CBF-emet, amivel majdnem mindenkit lealázok!
Ha már használt, akkor azt mondaném, hogy az én első nagy motor-szerelmem a 400-as Bandit volt, a Vétekes! Feketében, pirosra festett blokkfedéllel... ahhhh az is 20ezerig vagy meddig pörög, és megy mint a fene! Csak hát nem idomos, tudom...
De ha megteheted sztem vegyél újat... vagy legalábbis ne ilyen régebbi, és főleg ne japó belpiacos verdát, mert aztán sírás lesz a vége, ha beüt a szar, és kéne az alkatrész .
Ha azt mondod, gyakorló motor kéne, idomos, akkor CBR 125R tökéletes (könnyű, sportos, megtanulhatod a kanyarívet, stb.), vagy a Hyosung 250-es V2-ese... az se csúnya, és az is egész olcsó, amennyire tudom. És gyakorlatilag egy Suzuki az egész, csak olcsóbban. Eddig jókat hallottam róla.
Legfeljebb HondaBéb vagy Hyo-csajszi leszel!
annyira gyönyörű, és milyen fantasztiksuak voltak régen a Rhotmans Hondák...
ez minden képpen egyedi
Télen ha akarod segítek és ilyenre lefényezzük

De nekem most sokkal jobban tetszik.......komolyan (mert egyedi)
Csak azért is.
Na lépek mert kezdődik lassan a CALAMBO
Holnap veszek orvosi gumikesztyűt. Csak nem ázik át

JÓCCCAKÁT!!!
IGEN!! Működött, egy F1-es CSÓNAKBA. Ugyanis versenycsónak motor

Kawanyu. Leviszem. Remélem Te is sokat tanulsz belőlle
és ez valahol már müködöt vagy csak egy fénykép
Kawagirl!

Előttem már le merték írni ennek a mocinak (GS500) a nevét, remélem a többiek nem köveznek meg, de:

Ilyen motoron vizsgáztam rutinin. Simson után kb 10 perc alatt megbarátkoztam vele, és a rutinpálya csiki-csuki vonalvezetéséhez ideális volt. Nyugodt, kiegyensúlyozott moci, ideális kezdőgép.

Bocs, márkatársaim
Persz :) megvan? Köv. klubtalira elhozod?