ilyen rossz koncerten már rég voltam
tényleg nem tudom megmondani, hogy miért de fantasztikusan alul múlta magát a produkció
de legalább a jegy árát visszakaptam
ez azért nem semmi!!!
azt nem tudom, hogy mikor történtek a dolgok, mert nem volt nálam óra, de az biztos, hogy nagyon sokat kelletzt várni
valamikor elindult a tömeg egy része, hogy azonnal adják vissza a jegy árát mert nincs is itt a zenekar,
nosza én is a tömeggel, sor elejére pofátlankodás, egy kis lökdösődés, pénztáros néni négyszázzal kevesebbet tudott visszaadni, üsse kő felkiáltás, pénz zsebbe.
ekkor ugrott be, hogy a ruhatrárban vannak a cuccaim, visszaballagtam, akapukon mindenki ki-bve járt.
gondoltam még egy kicsit szédelgek (merthogy piszkosul szédültem a bortól )
és láss csodát egyszercsak elkezdődött akoncert
Hali lum,
szegény ares még térdre ereszkednie sem kell???
el sem tudom képzelni, hogy szeénykének miket kell átélnia azért akönyvért
ares, biztos megér ez neked ennyit??
szétesik a búrám a tegnapi koncert-borozástól
mondjuk az tény, h szentendrén lámpától lámpáig nem küldtem fel 140-ig, mire zöldre váltott, pont odaértem kényelmesen és a fos szentendrei úton sem csapattam ennyivel
tényleg nem tudom megmondani, hogy miért de fantasztikusan alul múlta magát a produkció
de legalább a jegy árát visszakaptam
ez azért nem semmi!!!
azt nem tudom, hogy mikor történtek a dolgok, mert nem volt nálam óra, de az biztos, hogy nagyon sokat kelletzt várni
valamikor elindult a tömeg egy része, hogy azonnal adják vissza a jegy árát mert nincs is itt a zenekar,
nosza én is a tömeggel, sor elejére pofátlankodás, egy kis lökdösődés, pénztáros néni négyszázzal kevesebbet tudott visszaadni, üsse kő felkiáltás, pénz zsebbe.
ekkor ugrott be, hogy a ruhatrárban vannak a cuccaim, visszaballagtam, akapukon mindenki ki-bve járt.
gondoltam még egy kicsit szédelgek (merthogy piszkosul szédültem a bortól )
és láss csodát egyszercsak elkezdődött akoncert
a motor inditozása közben halhato kalapácshangra mit mondasz??
és mikor beindult, legalább jó volt?
szegény ares még térdre ereszkednie sem kell???
el sem tudom képzelni, hogy szeénykének miket kell átélnia azért akönyvért
ares, biztos megér ez neked ennyit??
szétesik a búrám a tegnapi koncert-borozástól
VIGYÁZZ a Francia lányokkal..............mind "azt" akarják ......Én már csak tudom
Mivel jövő héten nem vagyok, ezért nem megyek klubtalira se, de utána valamikor elugrom érte, jó?
Mi lesz, ha utoléred az Ares, vagy Tomato évjáratot?
Akkor fogsz tisztelni minket, hogy nem kocsival járunk.
Azt a könyvet, vagy egy másikat, már nekem is ígérte valaki.
De tudom, a szőke nőciknek minden hamarabb sikerül.
Látom "langyosodik" az idő
ma se motorozok
Holnapra veszek ki szabit (ha tudok)....és bepótolom, meg bemelegítek a hétvégére