Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rózsaszín kanapéról beszélsz Lum?

LX
pohi, jab! elegem van a kanapé-mizériából, kénytelen leszek szervezni egy műmájer házibulit, h bebizonyítsam a kanapé színe PIROS!!!!
Király vagy Pohi-mester!!!
most óvasom csak... tennap nem voltam netközelben
azér" igényt tartanék a korongra aszt elmegyek nemcsakezért a következő partyra
Morgen!

fóka az R1-en, az Photoshop
Tomato és Fóka
Jó reggelt

Sirály volt a tegnapi nap
Jól nyomja
Jó reggelt!!
A tegnapi motorozás SIRÁLY volt .....főleg hogy nemn lett senkinek baja
Most szaladok dolgozni, de du. teszek fel még képeket.
Jó reggelt Májerek!

Sajnos a tegnap (meg ezen a héten eddig minden nap) kicsit hosszúra nyúlt a munkáimat illetően, így nem tudtam elmenni a klubtalira

Remélem jól sikerült.

Ha már kihevertétek a Hring "fáradalmait" és a klubdélután "nehézségeit" jelentkezzetek.

Élménybeszámolót kérek!
Sziasztok!

Ti vásároltatok már " webshop"-ban motoros cuccot???
Én bukót akarok venni, mert elég kedvező áron találtam, csak az a baj, hogy előre kell a lóvét kicsengetni, nem lehet utánvéttel venni.
A nevezetes oldal a: www.motowebshop.com
Szerintetek bízhatok bennük???

HELP!!!
megtaláltam ares táncát
huhh, ebben a kábulatban a nullakerekezés is menne. még egy utolsó viszki, és lefexem aludni...

cafka - igen kedves tőled, h gondoltál rám, de úgy érzem, ez az én harcom, nekem kell megoldanom... nem akarsz inkább beparkolni egy fz1-gyel a ház elé??
Hát igen ez csúcsszuper , LUM megoldja az egykereket vele ne féltsd őt
Ismerd el hogy csúcsmodell, természetesen én ki is próbáltam! Egy gond van vele, az egykerekezés
kissé nehézkes.......
Szép rózsaszín mint a kanapéja !!!
Sziasztok!
Sajnos most értem haza a munkából, így a mai tali is kimaradt, de remélem ti jól érzitek magatokat!
Jó hírem van, megoldottam ma Lum motorproblémáját, nézzétek
jab fiam, lenézel a talira? mer akkor sütük neked egy korongot, he?
Megjöttem a nagy hringi kanyarvadászatről
nagyon jó volt sokat mentünk jól el is fáradtam

KIRÁLY VOLT
Hai AG!

támogatom Lumot, ösmerem a parkolót, (nem oly messze lakom )és nem hallottam még semmi ottani gixxerről... ha jól vettem ki így visszaolvasva a hozzászólásokat
AG! a klubest nyitott, minden jó hangulatú motorost és látens motorosz várunk szíves örömest

beszkárt - akácfa u. 15, az old mans mellett majdnem. 7körül megyünk le, onnantól folyamatos a jelenlét és a borozás/sörözés/gyömbérezés- kinek mi
Szerintem 5-ig.

De szerintem dél óta már csak esznek és dumálnak, fárasztó lehet a pályázás.
Lum

köszi a meghívást! Lehet, hogy élni fogok vele... (persze csak egy rovid időre. nem akarok belepofátlakondni a klubtalitokba)

Lécci írd meg a beszkárt címét és a tali időpontját! Visszaolvastam pát oldalt, de nem találom
Tudja valaki, hány óráig megy ma a májerkedés a h.ringen????
A foglaláskor 10 munkanapon belüli átadást ígértek és ha pénteken megkapom a gépet akkor ezt sikerült is betartaniuk.