itt vannak a képek:
1kép.: a találka, nem voltunk csak hárman
2kép.: ide érkeztünk
3kép.: Lum elfogyasztja Ares helyett a szendvicseket
4-5kép.: a bicikli kormány állására kell koncentrálni, több dimenzioban állitgatta az ember menet közben
6kép.:Lumberghet uj oldalárol ismerhettük meg, mint természet fotos
Lum!
Én is kaptam egy szöget a hátsómba. Gondolom ilyenkor le kell venni róla a gumit hogy vulkanizálni tudják.
Hová vitted javtani? Ugyanott megy a gumijavítás is, ahol a kereket kiveszik? Mennyibe kerül kb?
Több kérdésem nincs is
....még hogy "szőke"
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egy "kis" hordó fogyott (Azt hiszem 30 literes).....de voltunk rá "sokan"....
most legalább 1 hónapig nem akarok alkoholt látni se .....csak gurulni
Visszafelé a Balatonfelvidék kisebb, de nagyon iizgalmas útjaira kalauzolt Fóka.
Köszönet érte!
Tehát bejártuk a Bakonyt.
Aztán fehérvárnál elváltak útjaink, Fóka hazafelé, én Esztergomnak vettem az irányt, át a Vértesen.
Érdemes a motoroknak megmutatni a környéket, mert változatos, kanyargós, jó minőségű aszfalttal, kicsi forgalommal bír
Viszont addig tekeregtem, hogy lekéstem a Kozmax féle csapatot
Azért kimementem a 10-es útra, el Esztergomig, majd vigaszdíj gyanánt, -Motochris kedvenc útvonalán- Dobogókő, Szentendre érintésével jöttem haza.
Bár a szlovák túra kimaradt, azért sikerült a Bakonyt, a Vértest, és a Pilist "magamévá" tennem, kicsit több, mint 500 km lefutásával
Sajnos nem értem oda a kozmax féle felvidéki kirándolásra, de Fókával egy jó kis menetet nyomtunk le Balatöngyörökre és vissza.
Odafelé a SZ.fehérvár, Veszprém, Nagyvázsony, Tapolca Györök útvonalon mentünk.
1. Indulás
2. Nagyvázsony
3. Balatongyörökön
4. Rács mögött a fenevadak
5. Nem is ők voltak bezárva
6. Visszaindulás előtt
kösz a szendvicses fotót, kozmax, látom törleszted az adósságot..
a bicikli és annak a kormánya volt a nap egyik fénypontja.
az, ahogy kozmax két személlyel külső íven porba döngölte az "egyenesben jani vagyok" típusú vfr-es lelkivilágát.. hát az még szebb volt