Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig azt mondják hogy az Anya az biztos
köszi! Megnézzük
Köszi !

Én holnapra terveztem az Interwheel-t, de idecsapott a villám a házunk környékére aztán kiütötte az Xboxomat. Holnap vinnem kell szervízbe a biztosítózás miatt. Meg az idő sem tűnik nagyon fényesnek. Így hát holnap tutira nem megyek fel, szombaton dolgozom nappal vasárnap meg este. Talán vasárnap délelőtt ha fel tudok menni, de hát kitudja mi lesz még addig......(tornádó, földrengés )
Szóval neked nincs ismeretséged.......Pedig el szeretnénk vinni egybe hogy az alapokat megtanulja. Mégis csak MAGYAR LÁNY. És a magyarok jól lovagolnak.........vagy nem
A lányod nem megy nyáron táborba
IGEN az az új UFO.......ha jól tudom. De talán biztos.
A Papp László sportaréna z most melyik?

Kérdezem én mint vidéki hülyegyerek.......

Azaz UFO formájú???
Épp hogy jót ......neki is olyan "csoda" masinája van és nagyon szereti. SZÉP PIROS
HIDI!!!!!!!!

Ha tudnál nyárra valami jó kis lovastábort a gyereknek 1 hetes bentlakásost, kérlek írd meg.

Köszi!!!
Szijjjjaaaa!!

Péntek szombat vasárnap........INTERWHEEL kiállítás a Papp László sportaréna....10-18-ig van nyitva

Jó a lovad ABS-e

A VFR 800-asról meg........na mindegy. A Kozmax szívét melengette a mondatod. Biztos vagyok benne
miért kérdezted
Ennek nem látom értelmét (biztos bennem van a hiba )Nem minegy hogy mekkora a teljesíménye........már mint ha tudom a számot.........pl. 135 vagy 142 LE
Kozmax!!
Nem mutattad meg hogy, hogy kell leszedni a plexit
hmm
mégis csak szombaton kéne kinéznem
mondjuk ma egész nap kint fagyoskodtunk a kamionban, oszt teszteltük az uj teljesitmény padot.
és a hoszas teszt alatt azt állítottam meg hogy kurvahideg van, főleg abba a kreszthuzatban ami a kamionban volt.
A tied.................
mami
télleg ez jó kérdés hogy a yamaha vagy a mami szineiben lesz a Lecso?
akkor nem talizunk, mert én holnap meek ki suli utánn egyből, akkor még nincsenek olyan sokan.
Lecsó a Sulival lesz kint???
Én valószínű szombaton megyek
jó estét!!!!!!
én nem, hála a jo istennek

Lecso viszont kint lesz szombat-vasárnap
holnap délután esetleg lsz kint vki a kiállításon?
kozmax ti kint lesztek?
Rég volt már itt ekkora dögvész.........
Jövök a kiállításra, de csak szombaton, vagy vasárnap...
A péntek nekem nem lesz jó....

Cak szóljatok, hoyg talákozzunk... mivel én csak BKV-val tudok jönni

jómunkát!