Én holnapra terveztem az Interwheel-t, de idecsapott a villám a házunk környékére aztán kiütötte az Xboxomat. Holnap vinnem kell szervízbe a biztosítózás miatt. Meg az idő sem tűnik nagyon fényesnek. Így hát holnap tutira nem megyek fel, szombaton dolgozom nappal vasárnap meg este. Talán vasárnap délelőtt ha fel tudok menni, de hát kitudja mi lesz még addig......(tornádó, földrengés )
Szóval neked nincs ismeretséged.......Pedig el szeretnénk vinni egybe hogy az alapokat megtanulja. Mégis csak MAGYAR LÁNY. És a magyarok jól lovagolnak.........vagy nem
A lányod nem megy nyáron táborba
Ennek nem látom értelmét (biztos bennem van a hiba )Nem minegy hogy mekkora a teljesíménye........már mint ha tudom a számot.........pl. 135 vagy 142 LE
hmm
mégis csak szombaton kéne kinéznem
mondjuk ma egész nap kint fagyoskodtunk a kamionban, oszt teszteltük az uj teljesitmény padot.
és a hoszas teszt alatt azt állítottam meg hogy kurvahideg van, főleg abba a kreszthuzatban ami a kamionban volt.
Én holnapra terveztem az Interwheel-t, de idecsapott a villám a házunk környékére aztán kiütötte az Xboxomat. Holnap vinnem kell szervízbe a biztosítózás miatt. Meg az idő sem tűnik nagyon fényesnek. Így hát holnap tutira nem megyek fel, szombaton dolgozom nappal vasárnap meg este. Talán vasárnap délelőtt ha fel tudok menni, de hát kitudja mi lesz még addig......(tornádó, földrengés )
A lányod nem megy nyáron táborba
Kérdezem én mint vidéki hülyegyerek.......
Azaz UFO formájú???
Ha tudnál nyárra valami jó kis lovastábort a gyereknek 1 hetes bentlakásost, kérlek írd meg.
Köszi!!!
Péntek szombat vasárnap........INTERWHEEL kiállítás a Papp László sportaréna....10-18-ig van nyitva
Jó a lovad ABS-e
A VFR 800-asról meg........na mindegy. A Kozmax szívét melengette a mondatod. Biztos vagyok benne
Nem mutattad meg hogy, hogy kell leszedni a plexit
mégis csak szombaton kéne kinéznem
mondjuk ma egész nap kint fagyoskodtunk a kamionban, oszt teszteltük az uj teljesitmény padot.
és a hoszas teszt alatt azt állítottam meg hogy kurvahideg van, főleg abba a kreszthuzatban ami a kamionban volt.
Én valószínű szombaton megyek
Lecso viszont kint lesz szombat-vasárnap
kozmax ti kint lesztek?
A péntek nekem nem lesz jó....
Cak szóljatok, hoyg talákozzunk... mivel én csak BKV-val tudok jönni
jómunkát!