Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap megyek felétek (kocsival ) Pozsonyba. Majd gondolok rád
Na sziasztok.......motmár tényleg jócccakát
sebaj tóbiás! állj ki az esőre és megnőnek...
én meg nem is ismerem......
akkor Sopron
de akkor a "filozófiát" illetően iazam van??
Na szeva Chris......Mi van a CBF klubbal????
Nagyon eltüntél........azért ha esküvő van remélem szólsz
Na JÓCCCAKÁT!
NE álmodjatok róllam
Szia hidi!
Gratula a motorodhoz,nagyon szép.Milyenek voltak vele az elsö kilométerek?
Apám nem is újgazdag.
OK OK OK OK
Ne vegyél komolyan.....Én már csak ilyen vagyok. Ami szivenem a számon (vagy az újjamban)
csak egészségesen kíváncsi
kis kiváncsi

Bekapcsolódnék. Biztos, hogy olyan sok különbség van a márkák között túra kategórián belül? Te hány centi vagy Eszter, hogy nem ér le a lábad?
én is "balettozom" rajta, de hát (a barátom Kozmax mondta) motorozni kell, nem egyensúlyozni
Ha lehetne tesztelni akkor inkább a CBR 1100 XX BLACK BIRD-t.....az már igen
És annyiba kerül mint az új FZ1...........ha lehetne választani akkor a HONDA....Mondom Én Yamahás
Szia Eszter!

Lehet rossz volt a kérdés: filozófia. De köszi a válasz! Úgy látom (olvasom) végre qrva jó helyen vagyok
Kinek a Pap ...kinek a Papné
Az FZ1 (és az FZS 1000-s) is a sportmotor R1 "butább" változata, de nem 98 LE, hanem 150
naked nincs...
Szia hidi!
Gratula az uj motorodhoz,nagyon szép!milyen volt megteni az elsö kilométereket vele?
Szeva!

Igen itt márkafüggetlen, motorozni és túrázni vágyók és ha a sebességre vágyunk akkor pályázunk, mert ott biztonságos

Ha meg szágúldozni akkor irány a "német" autópálya
Sziasztok!

Új vagyok még itt. Kíváncsi lennék a Műmájer Majrécsík-Killer Klub filozófiájára! Remélem a következő:MEGVESZI NEKEM ÚJGAZDZAG APUCI A SZUPERSPORT VAGY SZUPERBIKE GÉPET OSZT VERETEM NEKI MACKÓBAN MEG POLOBAN A VÁROSBAN A KÖZÖNSÉGNEK (JÁRÓKELŐK+AUTÓSOK) EGYKERÉKEN MEG HOSSZÚ EGY, HOSSZÚ KETTŐ..FÉÉK OSZT A KANYAR MEG KÜLÖNBEN IS MI AZ MEG AZ A NYÓÓC CENTIS MAJRÉCSÍK A GUMI OLDALÁN ÉS KÜLÖNBEN MEG TÖK RAJ AMIKOR A GUMIT LECSERÉLEM OSZT A FUTÓFELÜLETEN KINNT VAN A SZÖVET AZ ÓDALA MEG SZŐRÖS...EHHE-EHHE....
Szóval arra kérlek titeket barátaim, hogy erősítsetek meg ebben az elképzelésemben, hogy itt végre a motorozás nyújtotta igazi élmény kedvelőivel beszélgethetek és nem egykerék fanokkal akiknek az a csúcsvideo ill. a motorozás amikor feszt egykerekeznek és kész. Túra, világlátás kanyarból-kanyarba, térdről-térdre! Ez a motorozás, nemde?

Tisztelettel: Kansas
HÁÁÁÁTTT
Engem nem győzött meg..................(CBF 1000) Láttam a kiállításon....
Meghát.....csak egy "csirkeszárnyas"

Egy érdekes cikk.....2006 év motorja szavazás