Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "kátrányszaki" cég kátyútöméssal is foglalkozik innen a másik színük a narancssárga
egy yamahán biztos sokat dob....

LX

és bekenni pipamocsokkal :o)))
csak csunnya ződ színe van. át kéne fújni kályhaezüsttel, az vagány. nemde?
igen. nagyon.

LX
az "vigasztalt", h úgyis rossz idő lesz, uh nem lehet menni. erre tessék! be is húztam a szalagfüggönyt, h ne jöjjön be a napfény
Attól legalább nem kopik.
és szép???
én meg lementem megnézni a mocit...

LX
Nyugi lum, én is ezt teszem.
DETTO :o)))
itt húznak el az ablak alatt a gépek, én meg poshadok a táblázataimmal basszus..
tényleg nehéz... nem is szokott sikerülni nekik
na elég ebből a hülyeségből menjetek és sokasod... izé motorozzatok! (sokasodás közben!)

LX
Egy finom hangszert nehéz összrakni.........

Kitartás Tomato!!!
Szolidaritásból veled sírok
Kössz!!!!
Ha túl kemény, akkorkevésbé tapad.
Ha túl puha, akkor a kátyúk beüthetnek a felniig, táncolhat a gumi a felnin, roncsolódik az oldalfal, szélsőséges esetben még le is ugorhat a felniről a gumi.
Mondjuk ezek csak az extrém magas/alacsony nyomásnál fordulhatnak elő, az tuti.
Szerintem a 2,5-2,5 tökéletes lesz utcára.
Másrészt kár vitatkozni a Yamahával szerintem.
Az biztos, hogy így felfújva jobban fordul mint előtte. Elől volt benne vagy 0,9, hátul meg olyan 1,9....
Szia Danny!

Jelenleg pontosan 90 kg vagyok +- 50 dkg !!!! Mi van ha túl lapos és mi van ha túl kemény???? Melyik esetben mi történik? Első és hátsó esetében???
A KRESZ-ben is vannak apróbetűs részek és ezek elmagyarázzák a biztonsági öves dolgokat is és miegymást, de ennyire még én sem merültem bele a jogszabályokba....
Pohi, elöl-hátyul 2,5 bar-ra fújd, kivéve ha 90 kiló feletti vagy, mert akkor tényleg 2,9 kell hátra!
oooooh, te szegény... nem akarlak elkeseríteni, de egy ideig még nem lesz motorod... sőt talán soha hiszen yamahád lesz vagy mifene... az meg csak vmi zeneszerszám...

LX
Jaja, ami késik az nem múlik...
Na, én ismét léptem melózni....csak holnap este leszek...
Tomato !!!!

Ez nagyon jó. Majd elmesélem a trafisoknak...

Mindamellett a KRESZ 26.§. leírja, hogy mi a maximális sebesség bizonyos járművekkel, bizonyos útszakaszokon. És ez az érték már km/h-ban van megadva......
és neked is