Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dorka!
Nagyon jo ruhát vettél,nem csak szép de jó is!
Igen ismerem őket Biztosan haraxanak is rám, mert a fórumukra nem nagyon írogatok Viszont nagyon-nagyon jófejek
Üdv mindenkinek!
Hűű, de jót motoroztunk ma! Esztergom-Piliscsaba-Zsámbék-Páty-Bp Eurocenter útvonal, aztán vissza Esztergomba. Kawagirl Te ismered is azokat akikkel voltam: Bogárka, Wombat, Standby, Testament. Közülök Wombatot ismertem még a főiskoláról és tök véletlenül összefutottunk Esztergomban. Kedvelem az ilyen véletleneket.
Tele voltak az utak motorosokkal, végre itt a tavasz!
Sziasztok,

tegnap megvettük az új bőrruhámat, ma egy Velencei-tó körrel fel is avattuk!
Remélem mindenki jól érezte magát és épségben hazaértetek!

Állítsd át normál üzemmódba a telcsit mert ezen a PANORÁMA üzemmód van most
Nem baj Kawanyu...........majd megyünk mi is
Én most beteg vagyok , de mire átveszem a mocit addigra meggyógyuloj .....és hajrá!!!!!!!!!!!!
De jóóó nekik......
A szemetek.............
Ezt a képet most küldték MMS-be Lum.... Kozmax

Sajna csak 12.20-kor értem oda
Most értem haza kb egy órát mentem nagyon jól esett
Ezt nem hiszem el! Már megen lemerült az akksim, így robogóra kényszerültem. A gokartpályán összefutottam Kozmax-szal, aki éppen Soltra indult Lumberghel talizni.
Én meg ott ülök egy 50-es brummogón és nem tudok vele tartani. ILYEN NINCS..

Azóta orvosoltam a problémát, töltőre tettem a ninját, de már nem tudok csatlakozni a májerekhez. Bár egy kawával bármikor utolérek egy hondát és egy yamahát...
Hali!

Én is ágynak dőltem. Azt sem tudum, milyen idő van kint.
De úgysincs motorunk, úgyhogy legalább ez nem bosszant.
Asszem keresni kéne v.milyen vöröskeresztes üveget, és azzal kúrálni magam.

Na mindegy, betegeknek jobbulást, aki pedig megteheti: motorra magyar!
Üdv!
Nem jönne valaki motorral Esztergom környékére? Motoroznék, de egyedül nem olyan jó.
Na Végre újra itt..............
Pénteken feljött a Lumbergh hozzánk, és olyan vírust hozott hogy én is dögrováson vagyok , meg a számitógépemen elszált a vinyóó
Az utóbbit most orvosoltuk........engem még nem
Most jöttem meg a vásárlásból
A azentendrei úton rajzanak a motorosok, mint a legyek
Láttam egy tucat csopperest.... Na meg 2 kék Yamahát, és egy egy Suzukit is Elég kemény hangjuk volt Ezt hallanotok kellett volna
rendben, hallgatózok....

LX
Üdv LX_ZX! Szentendrén vagy? Akkor fülelj, mert nemsokára indítom a TL-t, és azt igen sokan fogják hallani a környéken...
délben vörösvári meki? hmmm...oda tudnék menni,de hát motor nélkül nem az igazi..jogsi nélkül meg inkább nem...
Én, remélhetőleg fél órán belül
na ja... inkább a kórházban kikötést mellőzném... nincs fent a "kormánygátló" ergo lehet hogy amúgy is ott kötnék ki... "meghát" megfogadtam hogy nem megyek utcán.... kibírom... mindjárt itt az április első hétvégéje és akkor orrba szájba motorhatom magam....

LX
hát ugy motorzzál hogy az utolsó körben vmeik korházban köss ki és mond azt hogy a feleséged szül, csak eltévedtél azért mentél végig az egész városon 200 al.
ez a filmekben mindig bejön
valszeg" rednszám nélkül is semmi perc alatt megtalálnának ezzel a cseppet sem gósztrájderes fényezéssel, rajtszámmal, meg Alex felirattal a ruhámon... nem hiszem hogy sokan szaladgálnak így....

LX
én is itthon ülök, ölembe egy 100 as pzs csomag, az egér mellet az orcsepp.
de az ablakot kinyitottam hogy haljam ha vki megy.
ők meg majd akkor epekednek amikor én megyek... csak ők sokkal jobban már csak egy "üres" hétvége... aztán....

LX
Emberek! Délben a Vörösvári úti meki előtt van tali! Megyünk, amerre lehet!