Üdv mindenkinek!
Hűű, de jót motoroztunk ma! Esztergom-Piliscsaba-Zsámbék-Páty-Bp Eurocenter útvonal, aztán vissza Esztergomba. Kawagirl Te ismered is azokat akikkel voltam: Bogárka, Wombat, Standby, Testament. Közülök Wombatot ismertem még a főiskoláról és tök véletlenül összefutottunk Esztergomban. Kedvelem az ilyen véletleneket.
Tele voltak az utak motorosokkal, végre itt a tavasz!
Ezt nem hiszem el! Már megen lemerült az akksim, így robogóra kényszerültem. A gokartpályán összefutottam Kozmax-szal, aki éppen Soltra indult Lumberghel talizni.
Én meg ott ülök egy 50-es brummogón és nem tudok vele tartani. ILYEN NINCS..
Azóta orvosoltam a problémát, töltőre tettem a ninját, de már nem tudok csatlakozni a májerekhez. Bár egy kawával bármikor utolérek egy hondát és egy yamahát...
Én is ágynak dőltem. Azt sem tudum, milyen idő van kint.
De úgysincs motorunk, úgyhogy legalább ez nem bosszant.
Asszem keresni kéne v.milyen vöröskeresztes üveget, és azzal kúrálni magam.
Na mindegy, betegeknek jobbulást, aki pedig megteheti: motorra magyar!
Na Végre újra itt..............
Pénteken feljött a Lumbergh hozzánk, és olyan vírust hozott hogy én is dögrováson vagyok , meg a számitógépemen elszált a vinyóó
Az utóbbit most orvosoltuk........engem még nem
Most jöttem meg a vásárlásból
A azentendrei úton rajzanak a motorosok, mint a legyek
Láttam egy tucat csopperest.... Na meg 2 kék Yamahát, és egy egy Suzukit is Elég kemény hangjuk volt Ezt hallanotok kellett volna
na ja... inkább a kórházban kikötést mellőzném... nincs fent a "kormánygátló" ergo lehet hogy amúgy is ott kötnék ki... "meghát" megfogadtam hogy nem megyek utcán.... kibírom... mindjárt itt az április első hétvégéje és akkor orrba szájba motorhatom magam....
hát ugy motorzzál hogy az utolsó körben vmeik korházban köss ki és mond azt hogy a feleséged szül, csak eltévedtél azért mentél végig az egész városon 200 al.
ez a filmekben mindig bejön
valszeg" rednszám nélkül is semmi perc alatt megtalálnának ezzel a cseppet sem gósztrájderes fényezéssel, rajtszámmal, meg Alex felirattal a ruhámon... nem hiszem hogy sokan szaladgálnak így....
Nagyon jo ruhát vettél,nem csak szép de jó is!