Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldj képet plííz.
meg egy árat. :o)
attilakawa@freemail.hu
nekem sem szimpatikus termék első megtekintésre.
nem érintette meg sem fantáziámat sem a szemmemmel látott agyamban szépnek gondolt agysejteket.

így jó LX?
danny,

kösz a gyors reagálást! Egy kicsit ipari benyomást kelt a dob, de végülis jóval olcsóbb mint az Akrapovic. Valamit valamiért...
Még alszom rá egyet!

nem tudok jóhírrel szolgálni... kicsit elakadtak a dolgaim és a pénzforrás... asszem, már hajlandó lennék ezen állapotában is megvállni tőle...
na a kibic kurva mindenit! :o)
mi vana motorral?
Nem baj, nem tetszhet mindenkinek!
Ezért van 3 kipufogómárkánk...
Valóban olyan, mintha egy TUNNING SZUZIKI SZVIFTRŐL származna
na ez spec. meg nekem nem tetszik....

LX
Este úgyis dunak, az tuti.
A titán 115.300 Ft, a rozsdamentes acél 95.800 Ft (kivehető zajcsökkentővel 119.200 és 99.700 Ft)
Egy titán most van is bent.
Itt egy másik kép:

ENYYIT A SZERELEMRŐL... :o)))
helyes .
akkor .
mert nem volt egyértelmű amit írtál

LX
danny,

mennyibe kerül egy thunder dob "05-ös 636-ra? Nekem tetszik, bár ügyesen nem mutatja a kép oldalról... hátulról jó.
Az Akrapovicra sajnálom a 150,000-et, de ha a thunder-re valami épeszű árad van, érdekel!
miért társulnék be??? Mert vettem valamit tőle ami nekem tetszik? És mert nem fikázom azt ami nekem tetszik, vagy mert nem fikázom ami nekem nem tetszik??? Elmagyaráznád?? Én nem azzal nem értek egyet hogy neked vmi nem tetszik, hanem azzal ahogyan ezt előadod... én nem mondtam hogy olvass etikettet. Csak - ahogy te fikázhatod - úgy én is szeretem elmondani a véleményemet....

LX
mert az igényes!
a two brothers-é megfelel :o))
épp dícsértem egy szép terméket életem!
Ti jöttök itt a hülyeséggel, hogy nem vettem észre, meg bla bla.
ezt honnan tudod?
mire alapozod?
te. nem akarsz betársulni a danny boltba???

majd olvasok etikettet.
Hát bizony egy ilyen igényes embernek nem könnyű megfelelni, minty amilyen te vagy!
neked!
szörnyű! :o))