Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell pohi,
az első szembejövő rendőr biztosítani foglya a szirénás+vilógós kiséretet, és az a jó benne hogy a sebesség határokat se kell akkor betartanod .
csak ha lehet a pirosnál se álj meg max lassíts.
Látod,látod..... ilyenkor mindenki megy gurulni, te meg otthon nézed majd a tévét, és epekedsz...
reggelt...

Szentendrén is süt a nap ezerrel.... gondolkodom hogy felüljek a vasra... szerintetek rendszám lámpa stb és forgalmi nélkül bevisznek a rend éber őrei? Pohi hol vagy ilyenkor? Biztosíthatnál nekem rendőri kíséretet

LX
Oké, én a 3.emeleten lakok, itt mutat ennyit a hőmérő... nem a "földön"....
7????? nálunk 12
Jó reggelt
Én a macim mellől keltem fel
Odakint +7 fok van!!! Szinte nem hiszek a szememnek És SÜT A NAP!!!
Holnapra +13 fokot is mondtak!!!!!
kishapsi, hidd el tegnap már szépen lehetett menni aszfalton is. de hogy a srácok a terepen mit műveltek... basszus dunaparton fel-le, fel a sóderhalmokra, át mindenféle romos épületeken, kikötőn... brrrrr.. nagyon kenték a skacok
jóóóóóó regggeeeeeeelt!!!!

hát nem is tudom elmondani, milyen érzés volt napsütésre ébredni. suttyomban kikúsztam az asszonyka mellől, gyors reggeli, és irány az aszfalt
nah,kicsit off,de Roseberg....elszállt szaros bmw
Ma a balatonnonnál kigof moccozni??????????????
óbuda detto
itt 7 ágra süt a nap, és a hőmérő szerint +6 fok van kint.
talán itt a nyár?
Itt van pár "kedvcsináló"
Fóka!

Frankó idő van a Balcsin!
Mi tegnap voltunk Lellén!!!!
Megnéztük, hogy milyen a móló ilyen szép fagyos időben.
Hááát, nem kifejezetten motoros az időjárás
minnyá letöltöm a képeket és feldobok párat!
majd elvállik hogy ez hogy sikerült . az biztos hogy a sajátomban 2,0 pdti tömb lesz golf 4 hengerfejjel, és bowdennal
Hát naná, hogy válaszol! safeebike@gportal.hu
Gyönyörű cooler...
Amúgy a TDI-kkel le akartok állni mostanában,vagy mi a helyzet? Inkább PD?
én inkább szipogva meg elfujva több 100 zsepit elrendezgettem a képeket a gépen.

kicsit offolo, bocs is érte, de safee-nak kitörlötem az emil címét véletlenül, ugyhogy földöbök neki ide 2db kecsegtető képet, és akkor egyből válaszol majd
hát az a drz meg a ktm, meg a háttérben az a endurance az paszol a képhez meg az időjáráshoz, de az a hangvilla nem tom hogy került oda
há májerz!!!

ma sétáltattam meg először a kicsikét. kinéztem a dunapartra, ahol összeverődött egy kisebb csapat. csatolom a képet, bár vmi nem stimmelt vele, látható a lényeg!!
Jó estét Mindenkinek

Remélem holnap jó idő lessz , le kell ugranom Balatonlellére jó lenne mocival menni.
Van valakinek kedve csatlakozni Reggel még ráér eldönteni időtől függően.
Basszus, mindenki milyen rohadt jó állapotban van...

A beteg motorosoknak és motoros betegeknek (és rajtuk kívül mindenkinek, akit sajnos érint) jobbulást kívánok!

Én azt mondom, csak finoman, nem jó összeszedni egy könnyű kis arcüreggyuszit, mint én annak idején a téli motozgatásaimmal, meg a fél éves betegeskedésemmel!

Inkább öljétek abba az energiátokat, hogy azon gondolkoztok, mikor és hova kéne szervezni a tavaszköszöntő első, nagy-nagy gurulást közösen! Persze valami normális időben, nem ilyenkor... ez a mostani szégyenletes!
Én szerda délután gondoltam úgy hogy nekem mennem kell a ruha alá egy polót vettem fel,egy két padlógáz és azóta fekszem két napig nem tudtam beszélni ma már maz legalább megy.
Ciao!!!

Hát lányok és fiúk, ez a "tavasz" nem igazán szépen kezdődik

Ez a szemét idő, egyszerűen nem hiszem el. Keszthely és környékén havaseső, és kb 1 fok. Ráadásul nem elég ez a rossz hír, még a megfázással is küszködnöm kell, ahogy itt másnak is...

Pohi!!! Az időjárást fel lehet jelenteni? Mert akkor én megteszem!!! Kétszer!!!

Byer
nem, itt punyadok, folyik taknyom nyálam, csütörtökön nem birtam ellenálni, és pulover + 1 mellényben elmentem egy körre a moccal. meg is lett az eredménye.
ya már asszem vágon, de így komáy fejjel nem biztos. Ebatta?
egy ideig én is megfordultam ott de a végén már nem néztek jó szemmel rám.