felraktam a dobot... Nagyon állat módon szól.... tegnap sajnos kénytelen voltam megkerülni a házat a mocival jó nagy pahaszt vagyok... se ruha se bukó se kesztyű se rendszám se lámpa.... no félre ne értsétek nem vagyok magamra büszke, de nem bírtam ki....
Viszont a 24-órásra biztos hogy kocsival jönnek Kunmadarasra, mert míg nézem a verseny 1-2 négyzetméter sőr társaságába, addíg ők elmennek 1 vizi vidámparkba
OK szavadon fogalak........Április 8.-án vagy 9.-én megyünk versenyre Pozsonyba. A gyereket busszal viszik , Mi meg lehet hogy Motorral megyünk. Akkor lehet hogy kölcsön kérem a protektoros kabátott a kedvesemnek.
Szerintem ez nem fog nekik tetszeni: " vagy marad a klasszikus megoldás, h elmegyünk túrázni, ők meg hozzák a gulyásnakvalót a kocsiban, és a mátrai parkolóban bográcsban megfőzik..."
tom, kölcsönadom a női felszerelésemet, ha kell! 37-es lábbeli, meg olyan s-es cucc, sztem jó a kedvesedre, és akkor kipróbálhatjátok, h teccik-e neki!
vagy marad a klasszikus megoldás, h elmegyünk túrázni, ők meg hozzák a gulyásnakvalót a kocsiban, és a mátrai parkolóban bográcsban megfőzik, amíg mi minden körnél odabiccentünk nekik
Jó "reggelt".........
Én meg kise dughatom az orrom, mert a gyerek bárányhimlős .....Ma én vagyok az "ügyeletes".
Tehát Kozmax MA NEM látogatlak meg titeket...........gondolom sajnáljátok
Képzeljétek ma reggel a feleségem "protektoros" pulcsit vett fel.
Nekem marhára tetszett.
Aztán kiderült, hogy az csak sima válltömés. Nem baj. Szerintem már ez is egy lépcsője a motorossá válásának útján.
Na akinek van motorja:
Jó időt, sok benzint, és hétfőn szeretném olvasni az élménybeszámolókat.
LX
pedig de jó is azt hallani.... wwroooommmm wwwwrroooommmmm
LX
És azt is újságold el, hogy mindezt hány órakor tetted.
vagy nem fog menni???
LX
felraktam a dobot... Nagyon állat módon szól.... tegnap sajnos kénytelen voltam megkerülni a házat a mocival jó nagy pahaszt vagyok... se ruha se bukó se kesztyű se rendszám se lámpa.... no félre ne értsétek nem vagyok magamra büszke, de nem bírtam ki....
LX
simaliba! megbeszéltük!
vagy marad a klasszikus megoldás, h elmegyünk túrázni, ők meg hozzák a gulyásnakvalót a kocsiban, és a mátrai parkolóban bográcsban megfőzik, amíg mi minden körnél odabiccentünk nekik
Én meg kise dughatom az orrom, mert a gyerek bárányhimlős .....Ma én vagyok az "ügyeletes".
Tehát Kozmax MA NEM látogatlak meg titeket...........gondolom sajnáljátok
kiváló választás
Legszívesebben az orromat sem dugnám ki a lakásból
HOLLE ANYO MONDJON LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itt szépen szállingózik, de szerencsére nem marad meg.
nem tom ti hogy vattok vele, de nálunk most +3 fok van és szállingózik a hó.
és már kurvára elegem van belőle.
Képzeljétek ma reggel a feleségem "protektoros" pulcsit vett fel.
Nekem marhára tetszett.
Aztán kiderült, hogy az csak sima válltömés. Nem baj. Szerintem már ez is egy lépcsője a motorossá válásának útján.
Na akinek van motorja:
Jó időt, sok benzint, és hétfőn szeretném olvasni az élménybeszámolókat.