Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éjjeli "vakond" vagy?
olyan 22:00 krül láttam neki, de gyorsan fent volt.... a q... "zéger" gyűrűvel kínlódtam csak sokat... de megérte kiszedni NAGYON SZÓL!!!!

LX

pedig de jó is azt hallani.... wwroooommmm wwwwrroooommmmm

LX
Gratula LX.

És azt is újságold el, hogy mindezt hány órakor tetted.
Ka.....bd BEEEEEEEEEE
vicces vagy Tompapa menj kérlek és indítsd be a tiédet jó!
vagy nem fog menni???

LX
eddig olyan jól mutatott az a dob........de azon a motoron...........háááááááát.....lehet hogy a dob ér a legtöbbet
reggelt,

felraktam a dobot... Nagyon állat módon szól.... tegnap sajnos kénytelen voltam megkerülni a házat a mocival jó nagy pahaszt vagyok... se ruha se bukó se kesztyű se rendszám se lámpa.... no félre ne értsétek nem vagyok magamra büszke, de nem bírtam ki....

LX
Ha ez így megy tovább (az időjárás) akkor a következő klubtalin is inni fogunk és nem motorozni
adj rá szegényre nadrágot is sztem forrónaciban még kicsit hideg van akkor motoron :-DDD

simaliba! megbeszéltük!
Viszont a 24-órásra biztos hogy kocsival jönnek Kunmadarasra, mert míg nézem a verseny 1-2 négyzetméter sőr társaságába, addíg ők elmennek 1 vizi vidámparkba
OK szavadon fogalak........Április 8.-án vagy 9.-én megyünk versenyre Pozsonyba. A gyereket busszal viszik , Mi meg lehet hogy Motorral megyünk. Akkor lehet hogy kölcsön kérem a protektoros kabátott a kedvesemnek.
Szerintem ez nem fog nekik tetszeni: " vagy marad a klasszikus megoldás, h elmegyünk túrázni, ők meg hozzák a gulyásnakvalót a kocsiban, és a mátrai parkolóban bográcsban megfőzik..."
tom, kölcsönadom a női felszerelésemet, ha kell! 37-es lábbeli, meg olyan s-es cucc, sztem jó a kedvesedre, és akkor kipróbálhatjátok, h teccik-e neki!

vagy marad a klasszikus megoldás, h elmegyünk túrázni, ők meg hozzák a gulyásnakvalót a kocsiban, és a mátrai parkolóban bográcsban megfőzik, amíg mi minden körnél odabiccentünk nekik
Jó "reggelt".........
Én meg kise dughatom az orrom, mert a gyerek bárányhimlős .....Ma én vagyok az "ügyeletes".
Tehát Kozmax MA NEM látogatlak meg titeket...........gondolom sajnáljátok
GRATULA, KARMI!!!!

kiváló választás
már itt is esik
ejj de jó hogy nekem szünet van a suliban... habár 2re talim van... nekem sincs kedvem kimozdulni
Jóó reggelt.... itt sincsen valami jó idő
Legszívesebben az orromat sem dugnám ki a lakásból
itt is szállingozik a ho

HOLLE ANYO MONDJON LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát nagyon be van borulva,pedig reggel az ágyban gondolkodtam h beröffentem a kicsikét
nincs az az obuda olyan messze innen majd odaküldöm a havat .
itt szépen szállingózik, de szerencsére nem marad meg.
5fok,borult egecske/óbuda/
szép jó reggelt!
nem tom ti hogy vattok vele, de nálunk most +3 fok van és szállingózik a hó.
és már kurvára elegem van belőle.
Jó Reggelt Mindenkinek.

Képzeljétek ma reggel a feleségem "protektoros" pulcsit vett fel.
Nekem marhára tetszett.
Aztán kiderült, hogy az csak sima válltömés. Nem baj. Szerintem már ez is egy lépcsője a motorossá válásának útján.
Na akinek van motorja:
Jó időt, sok benzint, és hétfőn szeretném olvasni az élménybeszámolókat.