a majrécsík a guminak az a része az oldalán, amit nem használsz. minél jobban borítod a kanyarba a gépet - minél kevésbé majrézol - annál jobban kopik oldalt a guma, tehát ha lenyírtad a majrécsíkot, fasza gyerek - műmájer - vagy
na hát az úgy kezdődött, h egy másik tokpikban kezdtük el fikázni egymás motorjait, és kialakult egy vicces brigád. ezután elhatároztuk, h megyünk együtt gurulni. az első gurulás után nagyon el voltunk foglalva a majrécsíkok változásával, így pimpi ötletére majrécsík-killerek lettünk, és hazérve létre is hozta a topikot. mivel itt nincs konkrét téma, nincsen off is, ami előny, mivel elég gyakran nincs is mondanivalónk
minden második szerdán (ma kedden lesz a nemzeti ünnepre való tekintettel) megyünk kocsmai asztal alá gurulásokra, amit a jó idő beköszöntével aszfalton gurulásra váltunk. emellett természetesen aki tud segít a másiknak, meg együtt mozogtunk motorkiállításon, meg ilyenek. és természetesen mindenkit látunk szeretettel minden "rendezvényünkön"
Ebben az anyaszomorító hidegben, csak klubtalik vannak,majd ha itt a TAVASZ, akkor fogunk menni gurulni
Tavaly voltunk E-ringen Az naggyon jó volt
DE hoyg idén mi lesz, még nem tudom...
Na akkor csak ügyesen, és lehetőleg most hanyagold a kuplung nélkül való váltást, meg a powerslide-ot... állítólag az nem "rendeltetésszerű" használat egy motornál . Legalábbis a vizsgáztató bácsik nem szeretik Szóval nyűgözd le őket! Eme díszes kompániát meg lesz alkalmad később megismerni, tuti!
Na én megyek, ma lesz egy órám (nagyon "lájt"), és a többi...
Na jó reggelt
Chris.......
Örülök hogy Örülsz!!!!! ......de az esküvőre remélem meghívsz minket
Karmi!
Sajnálom hogy nem jössz. Pedig nagyopn finom gyömbért adnak aki kocsival jön.
Majd legközelebb......Azért még ha úgy gondolod, gyere......max hamarább hazamész.
Motochris!
Tegnapi távolmaradás igazolva. Gratula, irigység...stb.
Ma este én is szívesen megismertem volna a díszes társaságot, -Kozmax személyesen is hívott- de tegnap késő délután kaptam egy telefont, mely szerint csütörtök délelőtt rutinvizsga, melyre szerdán reggel lehetne egy kicsit gyakorolni.
És amilyen híre van a társaságnak...
Inkább kihagyom.
Ja, és drukkoljatok, hogy legalább itt Pest környékén ne esse a hó, mert akkor elmarad a vizsga.
Most olvastam végig a mai termést, és nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat magam, és minden Krisztián nevében !
Ugyanakkor: nem voltam másnapos, sem aznapos, csak elfoglalt egyetemista (muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha na jó nem issssss, talán ez picit túlzás ), meg hát az estém az ugye... sorsfordító volt. Az utóbbi időkben megint kezd beállni nálam a rend, ami azt jelenti, hogy anyámék nem nagyon látnak engem napokig: reggel 7-8-9 körül megyek Juniverziti-be, aztán éjjel 1-2 körül haza. Ja, és gondoltátok volna, milyen "hűvös" van ilyenkor éjféltájban a Halászbástyán, vagy a Lánchídon... vagy a Margitszigeten! Mondjuk nem zavar, ha van Valaki, akivel együtt lehet fázni
ááááááááá, na megyek, mert már magamnak is túl szirupos vagyok... rá lehetne önteni a palacsintára is pillanatnyilag ...
Remélem olvastátok az előző hozzászólásomat, mert az fontos! Ne legyünk lusták visszaolvasni picikét!
Tgyene és Setopp! Köszönöm a jókívánságokat, vagyis a köszöntést, szóval a lényeg, hogy köszönöm!
Az az igazság, hogy ennél jobb névnapom még soha nem volt... Mondjuk erről nem csak ti tehettek ( )... és itt jön a képbe az aktuális mondandóm, amiért talán el fog küldeni Lum a fenébe, de tudom, hogy a lelke legmélyén megért engem Szóval: kedd este ("sajnos" ) nem tudok ott lenni veletek, amit nagyon-nagyon bánok! De tényleg! Csak hát... épp nagyon boldog vagyok, ami nálam az utóbbi időben nem volt jellemző! És a holnap (vagyis inkább ma...) estét is a boldogságom forrásával szeretném tölteni (nem, most nem a pálinkára gondolok, mielőtt nagyon viccesek lennétek, humoros Yamahás barátaim! ), aki 20 éves, gyönyörű, kedves, és nagyon szeretem. És a jelek szerint ez nem egyoldalú...
Hát ez az ok. Bocsi, tényleg!
Ha túlzottan mézesmázos, vagy édibédi voltam, akkor azért is bocsánat mindenkitől, főleg a cukorbetegektől! De hát az elmúlt napok és főleg a ma este után kicsit szerotonin-túltengésben vagyok... De nagyon jó!!!! Kuuuuuuuuuu*va jóóóó!
Mivel ma 100ig dolgoztam, nem volt időm követni az eseményeket, de visszamenőleg:
tomato!
Grat a cssomaghoz!!! Mi most csomagoltunk ki egy ekkora TV-t! Ha szóltál volna, megkaphattad volna a dobozát, akkor nem kellett volna költeni rá...
Lum!
miketten fix estére!
Bár lehet, hogy később megyünk. Attól függ, hogy mikor érek vissza az Isten háta mögűl! Még nem néztem meg, hogy km-ben mit jelent a holnapi kirucc, de Nyíregyháza után lessz a séta egész a határig!!!!
üdv, andrew!!! téged is látni?
a majrécsík a guminak az a része az oldalán, amit nem használsz. minél jobban borítod a kanyarba a gépet - minél kevésbé majrézol - annál jobban kopik oldalt a guma, tehát ha lenyírtad a majrécsíkot, fasza gyerek - műmájer - vagy