Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na zúzok porszívózni, akkor holnap!!

csőváz!!
na csak kinyögöm már.. tehát setopp helyesen :-)) és még nem is ittam

a morrisonst én nem szeretem igazán, de akár még rá is vagyok vehető, lévén onnan pókmászásban is hazakjutok
Találtam is egy jót

Morrison"s Music Pub 1061 Budapest Révay u. 25.
Kedd esti funky party és karaoke két teremben
Amíg Lum énekel, én addig ugrálok

"robogós nindzsa"...nagyon jó
jogos, az ifjú házasok és a robogós nindzsa kimaradt

aki bizots eddig:
- kavabébi
- setapp
- tgyene
- motochris
- jim
- tomato
- kozmax
- pimpi
- lum+1
- ?
Jaja, adok a kilóimnak
Nézek is valami helyet...
Nahát erről beszélek! Ugrálás hajnalig, legalább addig amíg el nem indul a vonatom! Közben elszavaljuk a Nemzeti dalt és felsoroljuk az úttörők 12 pontját... vagy az nem akkor volt?!
végül is lekénne adni a télen felszedett kilókat
utána van kedvetek még elmenni valahova? esetleg egy kis éjszakai ugrálás?
Setap,Tgyene, Pimpi......stb.
most 7 elejére ígérték, h rendelnek.
holnapi létszám? fogalalás miatt..

aki bizots eddig:
- kavabébi
- motochris
- jim
- tomato
- kozmax
- lum+1
- ?

ígértem valakinek valamit? kozmax, neked viszem a 24órás dvd-t, baszott jó volt, néha szarrá röhögtem magam - pl amikor a másik brigádot fikázzátok. látszik, h jók vagytok a műfajban
Hát akkor elképzelhető hogy megjelenek kedd este e nevezetes helyen!
Lum.........
neked mikorra mondták a tanktáskát???
biztos "aznapos" még a Chris
bizony, dolgoztam, meg még fogok is. kikapcsolódásként pedig kitakarítom épp a lakást, mert szombaton egy cseppet lelaktuk..

kell az az 1000ccm

de senki sem volt túl aktív ma, főleg a névnapos nem böffentett
szeva Te elveszett ember
Gondolom dolgoztál hogy télen meglegyen az új vas

Én ma motoroztam.Igaz csak kényszerből. Most ért rá a riasztós hogy kiszerelje a "régi"-ből a riasztót. Tehát át kellet vinnem a Soroksári útról csepelre és vissza. Gondolhatod hogy izgultam nehogy az utolsó métereken törjem össze és akkor fuccs a beszámításnak.
De sikerült igaz hogy jégkockákat pi..tem, de jól esett.
a táncsics-program tetszik

majd meglátjuk, h meddig bírjuk. én lehet, h családostul megyek egyébiránt, de ne aggódjatok, ez még sosem gátolt meg abban, h legurítsam az adagomat

kaptam valami buliajánlatot is, karaokival, dizsivel, meg ilyenekkel, ha megtalálom, belinkelem!!

jim, te meg ne sajnáld, h nem kocsivla jössz, mert akkor esélyed sem lenne a piálásra
na ki volt ma szánkozni?
mikor lesz már vége enek a kurva hónak?
Aham. Végül is... negyed éjfélkor indul az utolsó vonat Dorog felé. Azon meg lehet aludni Az első meg 04:50-kor indul szerda hajnalban. Nah ilyen esetekben sajnálom egy kicsit hogy nincs autóm. Mondjuk azt jobban, hogy motorral nem tudok menni az idő miatt... így aztán szervízbe sem viszem holnap.

Egyébként meg szerintem tartson a buli hajnalig, aztán elmegyünk a Pilvax kávéházba és afterpartiként kiszabadítjuk Táncsicsot.
nem dölünk ki mert másnap általában dolgozni kell menni
De most nem így lessz. Persze legutoljára 1-2 körül értem haza. És mivel Pimpiék nállunk aludtak, még vacsit (reggelit) és készítettem nekik.
Hajnalig nem szoktak tartani...........
Hogy mennyit kell innom 2-3 sört, és végem.......régebben jobban bírtam ....leglább olcsóbban megúszom
Ejnye! Mikor dőltök ki általában?
Nem nagyon