Nahát erről beszélek! Ugrálás hajnalig, legalább addig amíg el nem indul a vonatom! Közben elszavaljuk a Nemzeti dalt és felsoroljuk az úttörők 12 pontját... vagy az nem akkor volt?!
aki bizots eddig:
- kavabébi
- motochris
- jim
- tomato
- kozmax
- lum+1
- ?
ígértem valakinek valamit? kozmax, neked viszem a 24órás dvd-t, baszott jó volt, néha szarrá röhögtem magam - pl amikor a másik brigádot fikázzátok. látszik, h jók vagytok a műfajban
Én ma motoroztam.Igaz csak kényszerből. Most ért rá a riasztós hogy kiszerelje a "régi"-ből a riasztót. Tehát át kellet vinnem a Soroksári útról csepelre és vissza. Gondolhatod hogy izgultam nehogy az utolsó métereken törjem össze és akkor fuccs a beszámításnak.
De sikerült igaz hogy jégkockákat pi..tem, de jól esett.
Aham. Végül is... negyed éjfélkor indul az utolsó vonat Dorog felé. Azon meg lehet aludni Az első meg 04:50-kor indul szerda hajnalban. Nah ilyen esetekben sajnálom egy kicsit hogy nincs autóm. Mondjuk azt jobban, hogy motorral nem tudok menni az idő miatt... így aztán szervízbe sem viszem holnap.
Egyébként meg szerintem tartson a buli hajnalig, aztán elmegyünk a Pilvax kávéházba és afterpartiként kiszabadítjuk Táncsicsot.
nem dölünk ki mert másnap általában dolgozni kell menni
De most nem így lessz. Persze legutoljára 1-2 körül értem haza. És mivel Pimpiék nállunk aludtak, még vacsit (reggelit) és készítettem nekik.
csőváz!!