Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz Kawagirl!
Tomato... ehhehe! Csak úgy érdeklődésképppen, ahhoz mennyit kell innod hogy olyan képeket vágj amilyenek jó néhány hozzászólással korábban láthatóak itt a fórumon?
Mivel Esztergom mellett lakom meeting után vagy éjszaka jövök haza, vagy reggel. Ki szoktatok tartani hajnalig?!
Gyere bátran.....legalább lesz ki fizet

Hetedik kerület Akácfa u.15. Beszkárt söröző 19 órától
Beszkárt étterem
Akácfa u.15.

megjöttek a képek :) ill. innét is leszedtem őket... jó lesz az utókornak...
Üdv mindenkinek, Chrisnek meg ráadásul még boldog névnapot is!
Kawagirl megérkeztek a képek hiánytalanul?
Megmondaná valaki hogy pontosan hol van az a vendéglátóipari egység, ahol a találkozókat szoktátok lebonyolítani? Ééén is menni akarok inniii!! (... ha nem gond)
Shimán
19.00re ott vagyok, egy percet sem kések
Délelőtt még szaladgálok a protektoraimért, meg a bőrszabóhoz, de délután már ráérek ... Bulizhatnékom van....
Akkor holnap időbe leérsz???
Én szabin vagyok .... elég volt a múlt hét....
Mindenki rápihen a holnapi klubtalira?????
Valakinek van hátsó motortartó bakról valami olyan képe amin le van méretezve, mert akarok csinálni csak nem tudom hogy mekkorák a hajlított hosszak. Vagy ha valakinek van és lefényképezné és mellé írná hogy hány cm akkor azt megköszönném
Boldog névnapot Motochris,és egyéb más fedőnevű Krisztiánoknak!!!

Bocs ha nem én voltam az első, de most épbredtem éjszakás után , reggel meg mehetek 8-ra dolgozni...
Balettpatkány???
Huuha, Ares nem csak te maradtál le , hanem én is ...

Booldog névnapot Motochris
Köszönöm!!!
megkaptam
Jelentkezünk ha kell még
Bundykám.

Te semmiből nem tanulsz kicsikém.

De még mielőtt rátérnék a lényegre, elmondom a Húsvéti menüt:

-HABCSÓÓK

-LÓÓKOLBÁSZ

-KÖRÖMPŐRKŐŐT

mellesleg az a két mini index többet ér mint a te ócska szarod egybe
a hátsókról nem is beszélve, amit a Nyeles barátunk szervált még annak idelyén valami roncstelepről
De legalább arra jó lesz a swift-ed, hogy szerezzél végre magadnak valami Damina stílű numerát! Mert máár k.-vára unom a nyávogásodat, valahányszor elmegy mellettün 1 csaj, vagy akár 1 nőstény kutya...

Most úgy is épp az úszodába alázod magad mint valami rabszolga

akkor Én kérlek hogyha tudsz ilyet akkor írd meg nekem
tomato.2@vipmail.hu
előre is köszönöm . Andyka nevébe is.
Tomato, még nem.
Ne is mondd, épp ez szomorít el engem is... az új R1 sajnos 99%, hogy a mostaninak az útját folytatja, az meg a nyomaték szempontjából nagyon karcsú az enyémhez képest.
És mivel abszolút a pályára koncentrál mostanában a Yamaha, gondolom az új R1 még inkább egy felturbózott hatszázasra fog hasonlítani motorikusan.
A fura csak az, hogy anno 86-ban azért jelent meg az FZ750 öt szeleppel hengerenként mert így lehetett a legnagyobb nyomatékot előállítani - ehez képest mostmár a ZX10 meg a GSXR1000 is nyomatékosabb az R1-nél, a négy szeleptől függetlenül.
de, de, paradicsom pajtás.. meglesz az az fz1, ne aggódj.. remélem télen már rendelhetem, de ez persze erősen pénzügyi kérdés..
DANNYBOY!!!
Megtalált az ANDYKA a HYOSUNG-os.....valami kamera tartót keres motorra
Ja meg én is
Majd kijönn az új R1 is.
De a tiéd nem lyan régi ......meg sok minden extra van rajta
Lehet hogy nem érdemes cserélni
Lum.... is azt várja hogy az új FZ1 ára lejebb menjen. És akkor eldönti hogy mégse.
Vagy ha igen akkor engem megesz a
erről ne is beszélj, mert ezek megérzik, h téma van, és ellepik a topikot, mint heters hullát a döglegyek...
Semmi, csak arra céloztam hogy egyszer remélem én is veszek új motort!
... és egy kis extra hőemelkedés is lett volna, az tuti!
miért???
Mi történt a tieddel???
ők még megspékelték volna valami demagóg zöld szöveggel is, velem jobban jártál
Tudtam hogy magas laszti, de őszintén szólva a Túrhóstól vagy az Eliksztől vártam volna!