nekem nem cserélni kellet hanem megkereseni , mert anyira forogtam álmomban(motoroztam a mv -vel) hogy nem szimplán összegyürtem a lepedőt, hanem úgy ébredtem reggel fogy fáj a hátam meg minden, mert a párnák a sarokban a paplan az ágy mellet, a lepedő, meg az ágy sarkába begyürve, azaz a sima matracon aludtam
köszi szépen, akkor valószinüleg, nem tudom mi lesz, valszeg utánna várok egy évet és leteszem a A-t. is.
addig meg marad az erdőben való motorozás, de rendszámos és biztosításos motorral.
Tgyenének gratulálok! Micsoda öröm, micsoda hír!!! (A motor ugye...)
Kozmax: akkor mennék valamikor az "S"-es csizmáért, és az "XL"-es sisaikért, meg az "M"-es alsógatyáért, de tudod, csomagban, és lehetőleg az alsógatya szürke legyen, mert kevésbé koszolódik!
Nem nagyon ajánlom, mert két éven belül elég gáz átlépni a 2 bármilyen feljelentéses határt, ott már veszélybe kerül a jogsid. De mondjuk ez esetben azonnal is. Ugyanazt kapnád mint most pénzbírság meg eltiltás csak már megnövelve és a könyörgést már nem olyan kedvezően bírálnák el. Szóval 2 év és törlődik ugyanúgy mint a pontok.
nem... maradok a seggemen
és elfogyott a mosóporom is tegnap
az uj MV agusta, és a 20kvarna te 510 el
csak kár hogy felébredtem
már látom lelki szemeim előtt: kedves názőink, bemutatjuk a Májjerek a kifutón c. magyar reality filmünket... :o)))
Hiúságomnál már csak as zerénységem a nagyobb
Nagyon csinos a lány ..........Mitha láttam már valahol
csak hogy a kiállításnál maradjunk....
LX
itt is vannak még
addig meg marad az erdőben való motorozás, de rendszámos és biztosításos motorral.
Tudomásom szerint 6 hónap az elévülés.
Régen így volt, tudom
Remélem, vagy nem vettek észre, vagy elévült.
Tgyenének gratulálok! Micsoda öröm, micsoda hír!!! (A motor ugye...)
Kozmax: akkor mennék valamikor az "S"-es csizmáért, és az "XL"-es sisaikért, meg az "M"-es alsógatyáért, de tudod, csomagban, és lehetőleg az alsógatya szürke legyen, mert kevésbé koszolódik!
Jóccakát
Nem nagyon ajánlom, mert két éven belül elég gáz átlépni a 2 bármilyen feljelentéses határt, ott már veszélybe kerül a jogsid. De mondjuk ez esetben azonnal is. Ugyanazt kapnád mint most pénzbírság meg eltiltás csak már megnövelve és a könyörgést már nem olyan kedvezően bírálnák el. Szóval 2 év és törlődik ugyanúgy mint a pontok.