Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király. Egy volt kollégámnak ugy szoltak a P-ringen, hogy álljon már le, mert mindjárt kilyukad a generátor dekli. Jol fordul!
Kérdezd LX-et neki volt.
És ha az az aprocska tény mond neked valamit az XX volt az elsö motor aminek 1millioig mért a km szálálo.
akkor megvárom a jövöhetet
nem a megbízhatóságára.....mert az gondolom OK
Hanem a kezelhetőségére
mire vagy kiváncsi???
A jövö héten ingyéé adják csak valaki már vegye fel
Hát ez-az. Többen vagytok.......mert a hondábol 12 egy tucat. Már kezd hasonlítani a suzukihoz
Bár most nézem az árlistáját......és
Mit tudsz a CBR 1100XX-ről??
kit érdekel az erdő közepén hogy milyen a hangja, menjen és kész, ha csajozni akarok, akkor arra veszek vmi speedet, lehetőleg gsx-r, vagy cbr-t, mert anagymellű szökehajú plázacicák ezt a 2 tipust ismerikD:
és ha meg simán motorozni akarok, akkor meg zrx 1200, cb1300 , gsx1400
kapni biztos hogy lehet de nem hiszem hogy olcsó, kérdeztem a husqvarnas baseball sapit, a sima kék, amin volt egy logó az 1990, ami már jól nézett ki az 7990 volt, szerintem jövő héten a boltban 2990 é meg lehet majd venni.
Igen de, a nagyapám csapágyas kukorica darálojának is szebb a hangja4
Egyenlöre itt a májerek között is többen vagyunk
hát nem is tudom, a honda kertikapát gyárt, a yamaha gitárt, a kawasaki tankot, a suzuki, autót, a husqvarna láncfürészt,
az egyetlen gyártó ami télleg motort csinál az a husaberg.
Szevasztok!
A kiállításon lehet kapni óccsó és jó tanktáskát? Holnap megyek.
AKKOR ÖRÜLHET OTTHON AZ ASSZONY HOGY VÉGRE CSÖNDBE VAGY
Valami rémlik, de ha szembe jönnél nem ismernélek fel. Bocsi, de szerintem ma kb. 100000 emberrel beszéltem. Vagy legalábbis ugy érzem.

Tudom Hogy Hülyén hangzik, de SOSE HASZNÁLNÉK RENDSZÁM EMELŐT!!!
Aki használja .......hát használja ...Az Ő dolga
De ne csodálkozzon ha a rend őre is úgy áll hozzá.......persze ha észreveszi

A Honda olyan motort csinál amilyent akar, a többi amilyent tud.
Ez az eggyik kedvenc mondásom. És az élet engem igazol!!!!
Szivatoval vagy anélkül, mégis mi Hondások értünk elsönek a club talira. És nem érdekelnek a kifogások!!!
a válasz eccerű és ésszerű: mert mikor nyúlsz hogy viszatold, érzed hogy meleg e motor, és még nem kellően akkor nem tolod vissza .
a másik ok, hogy ha a rendszámtábla emelőt bowdensre csinálod meg akkor két bowden lesz a kormányon, és az megtévesztő, és esetleg 200 nál, mikor kerget a rendőr, nem a rendszámot nyitod fel hanem a szivatód nyomod be.
Csak kostólgatom Őket (Hondásokat) hogy a XXI. századba Miért használnak még szivatót pláne olyan helyen

Szóval EZT
de télleg mi a lényege a képen a szivatónak, gondolkoztam rejta vagy 2 percet de nem találtam semmi furcsát.
Kozmax.........ezt még "talán" én is feltudom tenni
de majd eccer benézek hozzátok a boltba, vagy végzek a sulival és megyek oda dolgozni , boldogittalak egész nap.
JA...JA
Hátsó szándékkal