Most jól bekérdeztél........... , Sokmindentől függ. Attól függ hol kaptak le. Van 8 nap általában a feljelentés vagy adatkérő lap megírására és elküldésére a te lakhelyed szerinti szabálysértési előadódnak. Ott meg, hogy mikor kerülsz sorra az X, nemtom van mikor két hónappal el vannak csúszva a sok feljelentés miatt. Szóval ha volt ilyen várj türelmesen.....
sajnos nem, ez magyarország, sebaj, szerncsére az eltiltás idejét, januártól számolják, nem márciustól.
figyu pohi, lenne egy kérdésem még:
most hogy eltiltottak 1 évre, azt kibirom, utánna leteszem az Akorl jogsit, és mondjuk mefog egy olyan rendőr akivel nem lehet megbeszélni a dolgokat, és feljelent azért mert a arra a motorra nagy A kell, akor mit kaphatok, ?
vagy van vmenyi idő amiután elévül az hogy én el voltam tiltva?
na ma megjött a rendőrségi papirom, a B kat ot meghagyták
2007 január 02-ig eltiltottak mindenféle kresz vizsgától. tehát jövő márciusban ahogy nyitnak a tanpályák megyek csinálom a jogsit, nyáron veszek egy 650 es berget, és onnantól aktívan csatlakozom a májer klubbhoz, nem csak így a neten keresztül.
Megtetszett nekem is, ha naked stílusú gépet vennék ez lenne az aszerintem, mert nagyon gyönyörű és istenien mutat a nagy blokk abban a pici és nagyon rövid tömzsi motorban
Most jól bekérdeztél........... , Sokmindentől függ. Attól függ hol kaptak le. Van 8 nap általában a feljelentés vagy adatkérő lap megírására és elküldésére a te lakhelyed szerinti szabálysértési előadódnak. Ott meg, hogy mikor kerülsz sorra az X, nemtom van mikor két hónappal el vannak csúszva a sok feljelentés miatt. Szóval ha volt ilyen várj türelmesen.....
tom, mailben átküldhetnéd a képeket!!
cső!
Az új motorevűbe is benne lessz
figyu pohi, lenne egy kérdésem még:
most hogy eltiltottak 1 évre, azt kibirom, utánna leteszem az Akorl jogsit, és mondjuk mefog egy olyan rendőr akivel nem lehet megbeszélni a dolgokat, és feljelent azért mert a arra a motorra nagy A kell, akor mit kaphatok, ?
vagy van vmenyi idő amiután elévül az hogy én el voltam tiltva?
Mennyi idő alatt évűl el a gyorshajtás. Vagyis a megtörtént esett után meddig kell értesíteniük
Láttad már a MOTOMIX márciusi számát?
Ajánlom figyelmedbe.
Nehogy elkiabáljam
Én megmondtam . Hát nem a leggyorsabban zajlott le a dolog.
2007 január 02-ig eltiltottak mindenféle kresz vizsgától. tehát jövő márciusban ahogy nyitnak a tanpályák megyek csinálom a jogsit, nyáron veszek egy 650 es berget, és onnantól aktívan csatlakozom a májer klubbhoz, nem csak így a neten keresztül.
És nekünk mikor lesz tanktáskánk
Na erről leért a lábam
Nekem is fárasztó napom volt és 1-2 sür, akarom mondani sör már lecsúszott.
És meg jött a szállitmány, lesz gagyád a hétvégén.