Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megnyugodtam......mert "talán" Örkénybe kaptak le minket , de még októberbe
Tomato!

Most jól bekérdeztél........... , Sokmindentől függ. Attól függ hol kaptak le. Van 8 nap általában a feljelentés vagy adatkérő lap megírására és elküldésére a te lakhelyed szerinti szabálysértési előadódnak. Ott meg, hogy mikor kerülsz sorra az X, nemtom van mikor két hónappal el vannak csúszva a sok feljelentés miatt. Szóval ha volt ilyen várj türelmesen.....
Jo éccakát!!
melyikre???
na én beájultam, jó éjszakát!

tom, mailben átküldhetnéd a képeket!!

cső!
A 650-es berg az milyen motor?
Köszi de már olvastam
Az új motorevűbe is benne lessz
sajnos nem, ez magyarország, sebaj, szerncsére az eltiltás idejét, januártól számolják, nem márciustól.
figyu pohi, lenne egy kérdésem még:
most hogy eltiltottak 1 évre, azt kibirom, utánna leteszem az Akorl jogsit, és mondjuk mefog egy olyan rendőr akivel nem lehet megbeszélni a dolgokat, és feljelent azért mert a arra a motorra nagy A kell, akor mit kaphatok, ?
vagy van vmenyi idő amiután elévül az hogy én el voltam tiltva?
Tényleg egy gyönyörű sárga Fz1-n-t tesztelnek
Pohi!
Mennyi idő alatt évűl el a gyorshajtás. Vagyis a megtörtént esett után meddig kell értesíteniük
Szia Tomato!

Láttad már a MOTOMIX márciusi számát?
Ajánlom figyelmedbe.
Lépek én is fürödni és aludni.......Szerintem motorokró fogok álmodni
még nem tudom, vagyis tudom csak nem akarom elárulni, amig nem lessz meg.
Nehogy elkiabáljam
Kishapsi!

Én megmondtam . Hát nem a leggyorsabban zajlott le a dolog.
szerettel várunk
egy "gáz" van vele.....nagyon széles a tankja ...és bele kap a szél a lábadba ......tehát fojton spárgázni akarsz
na ma megjött a rendőrségi papirom, a B kat ot meghagyták
2007 január 02-ig eltiltottak mindenféle kresz vizsgától. tehát jövő márciusban ahogy nyitnak a tanpályák megyek csinálom a jogsit, nyáron veszek egy 650 es berget, és onnantól aktívan csatlakozom a májer klubbhoz, nem csak így a neten keresztül.
Mennyibe sikerült tanktáskát boltolni?
Látom, ta is túl vagy rajta.
Kozmax!!
És nekünk mikor lesz tanktáskánk
Na erről leért a lábam
Megtetszett nekem is, ha naked stílusú gépet vennék ez lenne az aszerintem, mert nagyon gyönyörű és istenien mutat a nagy blokk abban a pici és nagyon rövid tömzsi motorban
Nekem mondod?
Ja bocs! sörgesd=sürgesd
Nekem is fárasztó napom volt és 1-2 sür, akarom mondani sör már lecsúszott.
Nem kizáro ok.
És meg jött a szállitmány, lesz gagyád a hétvégén.
Teljes a sorozat