Meg nem mondom, de most volt nemrég. És a Sasadi úton. Arra már nem emlékszem melyik irányba, de ha nem csal az emlékezetem, akkor épp befelé mentetetek.... Én asszem a 139-esen voltam a haverommal és épp a szokásos autó-motor vitát nyomtuk amikor eltépett két ugyanoyan motoros:) vagy lehet nem 139esen, de tuti, hogy buszról láttalak titeket és vita közben, ezért jegyeztem meg:)
Egyébként talán némileg magasröptű humorom apró gyöngyökként harmatozó megnyilvánulásait olvashatod itt ni, ha ajánlhatom magamat és a többi ügyes mesemondót!
nem használaton kívüliek illetve most éppen igen, de ez csak klíma függő. megvan bele a töltelék! halkan megjegyzem, azért olyan méretet vettem, aminek van egy kis mozgástere..
Ja bocs, meg tgyene aki jól választott, és még nem is olyan öreg, meg kozmax, aki egy kicsit igen, de legalább megmondja a frankót. Mert ő egy ilyen srác
Én meg a 20 és fél évemmel az ovis kategóriába tartozom. Egyébként leendő doktor motochris, tisztelettel. ELTE Állam-és Jogtudományi Kar, jogász szak második szemeszterét élvezem éppen.
igen, ha jól emléxem, akkor adták fel a barátaim, akik nem motoroznak, és csak lejöttek inni egy sört amikor egymást túlordítva veszekedtünk a kanyarokról, szépen csendben felálltak, és szánakozó arccal otthagytak minket..
Egyébként az a pálya, hogy tomato már nem mai gyerek, csak ha táncolásról van szó, meg csajokról, és van egy fiktív cége, és ott teríti a "cuccot", lumbergh is öreg, ő meg adócsaló, én fiatal kis éretlen pöcs vagyok, legjobb barátom JaB, aki megintcsak öreg mint a szar, és ráadásul most lehet szidni, mert nincs itt, aztán kawagirl meg a mi anyukánk, és nagy pókrajongó... ki van még... ares középkorú és síoktató-kerítésépítő mester, aztán JimGardener a sziámi ikertesóm, meg sokan mások is vannak.
ezért csak szőke barátnőt választok, valamint a másik kritérium, h beleférjen az 54-es sisakba és az s-es motoros ruhába. tehát centivel járok csajozni
a hangok mondták, h manapság veszélyes motorozni.. vagy motoros veszélyezni??