Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, vigyázunk. én a lumra, ő meg rám..

a hangok mondták, h manapság veszélyes motorozni.. vagy motoros veszélyezni??
Meg nem mondom, de most volt nemrég. És a Sasadi úton. Arra már nem emlékszem melyik irányba, de ha nem csal az emlékezetem, akkor épp befelé mentetetek.... Én asszem a 139-esen voltam a haverommal és épp a szokásos autó-motor vitát nyomtuk amikor eltépett két ugyanoyan motoros:) vagy lehet nem 139esen, de tuti, hogy buszról láttalak titeket és vita közben, ezért jegyeztem meg:)
azthiszem, lépek! Vigyázzatok magatokra!
Háttttttt, te hülye vagy, röhögök bammeg
én is csak pislogok...
(bár rájöttem a turpisságra)
magával beszél... jesssszuuum..
Egyébként talán némileg magasröptű humorom apró gyöngyökként harmatozó megnyilvánulásait olvashatod itt ni, ha ajánlhatom magamat és a többi ügyes mesemondót!
Rossi babérjaira tör??
nem használaton kívüliek illetve most éppen igen, de ez csak klíma függő. megvan bele a töltelék! halkan megjegyzem, azért olyan méretet vettem, aminek van egy kis mozgástere..
Szia Eszter!
Te is részese vagy a klubnak??
Államvizsga után átnevezünk Doktochris-é!
Csak egy cseppet...
éééés fényezi magát az arc
Ja bocs, meg tgyene aki jól választott, és még nem is olyan öreg, meg kozmax, aki egy kicsit igen, de legalább megmondja a frankót. Mert ő egy ilyen srác

Én meg a 20 és fél évemmel az ovis kategóriába tartozom. Egyébként leendő doktor motochris, tisztelettel. ELTE Állam-és Jogtudományi Kar, jogász szak második szemeszterét élvezem éppen.
kicsit, mintha egy rejtő regényt olvasnék..
Örülök, hogy vannak itt lányok is!
Jab-ot ismerem régről. Meglepett, hogy itt találkoztam ma vele...
Asszem, ti is jófejek vagytok
igen, ha jól emléxem, akkor adták fel a barátaim, akik nem motoroznak, és csak lejöttek inni egy sört amikor egymást túlordítva veszekedtünk a kanyarokról, szépen csendben felálltak, és szánakozó arccal otthagytak minket..
engem kihagytál
Elvonási tünet?!??
Már berregve isszuk a sört a klubtalin...
Tegnap motor sem kellett, úgy száguldoztak a skacok a ringen...

"és akkor van az a jobbos, ami után kigyorsítasz és.........."
tomato!!!

nem nagyzolni! VISZED a LÁNYODAT az edzésre!!!
Egyébként az a pálya, hogy tomato már nem mai gyerek, csak ha táncolásról van szó, meg csajokról, és van egy fiktív cége, és ott teríti a "cuccot", lumbergh is öreg, ő meg adócsaló, én fiatal kis éretlen pöcs vagyok, legjobb barátom JaB, aki megintcsak öreg mint a szar, és ráadásul most lehet szidni, mert nincs itt, aztán kawagirl meg a mi anyukánk, és nagy pókrajongó... ki van még... ares középkorú és síoktató-kerítésépítő mester, aztán JimGardener a sziámi ikertesóm, meg sokan mások is vannak.
MEG ÉN
ezért csak szőke barátnőt választok, valamint a másik kritérium, h beleférjen az 54-es sisakba és az s-es motoros ruhába. tehát centivel járok csajozni

helyesbítek - jártam
Na lépek.....megyek edzésre

SZIASZTOK
motochrisről egyvől levettem, titeket még csak találgatlak