Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alszunk a beszkártban, és reggel mindenki haza!!
Üdv!
Itt vannak/lesznek a képek a két gyönyörű CBF-ről
Az első: Chris megérkezik.

Chris
Azt hittem jössz még tovább a Bécsi útra, ezért aztán meglepődtem amikor eltűntél, szóval bocs. A felhők egyébként errefelé jönnek, de megelőztem őket
probálom, de valamilyen szinten meg is értem. jozanul elviselni annyi részeget. ha piázik akkor nem tud haza kocsikázni
ja, lecso, ha olvasod - erősödjön az elhatározásod
ja, kozmax, voltam nálatok, és beszéltem lecsóval. hajlk a holnapi ivászatra, uh erősítsd benne az elhatározást
bazeg..
Ezt a hülye időjárást!
Ma mentünk egy városi kört Jimmel (majd lesznek képek is a mocikról )... amikor délben elindultam, gyönyörű idő volt... mire kiértünk Gazdagrétre, elkezdett esni a hó . Aztán egyre sűrűbb pelyhekben láttuk hullani azt a szart, így visszafordultunk, de így is jó volt!
A Szentendrei és a Vörösvári egyes részein, ahol nyirkos volt az út, tök finoman lehet csúsztatni a hátulját a gépnek!

Ja, kozmax, egyébként most leülök a padlóra, törökülésben, behunyom a szemem, és elkezdek arra koncentrálni, hogy holnap este ott legyek, jó? Addig meg se mozdulok!
A pocskondiázos szöveg helyet, inkább probálj a holnap estére koncentrálni, hogy ott legyél!
hiszem ha látom..

a vas felkerül amint jó idő lesz végre!! abban nem lesz hiba. viszont én nem akarom szétmaratni sóval, meg nekem 120 km-re van, amit 0 fokban nem szívesen vállalok!!
Na Gútenmorgen.

Asszem én is jövök, most télleg már.
Aztán lassan már el is hozhatnád a hulladékvasadat lumbergh, meg tomato, hogy motorozzunk is, ne csak igyunk!!
Az ISO-val mi is megszívtuk
Nekünk tavaly volt az utsó... idénnem tudom mikor lesz, de nem szeretnék többet ilyenen csücsüpni...
Persze!
Számolhattok +2 fővel!!!

Egyébként jó reggelt!
Nekem is klafán indult a napom...
1-2 kollégára várunk vidékrőő, azt indul az egész napos ISO oktatás
Mire vége lesz, így fogok kinézni:
új év - új élet? ez aztán a pörgés!!
Engem csak ne masszírozzon egyik szőröskezű sem...
Bár lehet egy gyógymasszázsra befizetek egyszer a rudasba az egyik "hentes"forma fickónál.
Laza csörgés, csörgés, csörgés Jóól hangzik

Andrew: fel a fejjel! A pasik majd felvidítanak, megmasszirozzák a válladat, és máris jobban leszel
Kozmax: Nem tucc valami hyperbukót akciós áron? Mik vannak nálatok akciósan?
Rám túl sokáig ne számítsatok ill. az alkoholszintemet is alacsonyan tartom mert reggel 5kor kelek. 6-fél8 rudas 8-5ig munka fél6tól fél8ig meg eddzek mint állat tehát lehet hogy kicsit ki leszek merülve. Persze tudom hogy ez senkit nem érdekel és amúgyis csak gyenge kifogás az egész.
a csapos dolgozik, uh ott lesz, és ennek megfelelően addig henyélünk ott, ameddig jól esik, nem b@sznak ki minket!

andrew is jelezte részvételi szándékát. lx jelezte, h nem vesz részt.

utána elmehetünk karaoikizni vagy csörögni is egy lazábbat, úgy intéztem, h csüt reggel ne kelljen 100%-os teljesítményt nyújtanom.
Setopp és Tgene? Ők jönnek?
A kocsmáros?
ki jön még? létszám?

aki eddig fix:
- kavabéb
- kozmax
- tomato - síelésből
- én

többiek? jó lenne, ha nem csak ennyien lennénk
Én is itt vagyok [O02
"reggelt!

már csak egyet kell aludni a klubtaliig. tegnap be is csavartam három stampó páleszt meg fél üveg bort a rend kedvéért