Üdv!
Itt vannak/lesznek a képek a két gyönyörű CBF-ről
Az első: Chris megérkezik.
Chris
Azt hittem jössz még tovább a Bécsi útra, ezért aztán meglepődtem amikor eltűntél, szóval bocs. A felhők egyébként errefelé jönnek, de megelőztem őket
Ezt a hülye időjárást!
Ma mentünk egy városi kört Jimmel (majd lesznek képek is a mocikról )... amikor délben elindultam, gyönyörű idő volt... mire kiértünk Gazdagrétre, elkezdett esni a hó . Aztán egyre sűrűbb pelyhekben láttuk hullani azt a szart, így visszafordultunk, de így is jó volt!
A Szentendrei és a Vörösvári egyes részein, ahol nyirkos volt az út, tök finoman lehet csúsztatni a hátulját a gépnek!
Ja, kozmax, egyébként most leülök a padlóra, törökülésben, behunyom a szemem, és elkezdek arra koncentrálni, hogy holnap este ott legyek, jó? Addig meg se mozdulok!
a vas felkerül amint jó idő lesz végre!! abban nem lesz hiba. viszont én nem akarom szétmaratni sóval, meg nekem 120 km-re van, amit 0 fokban nem szívesen vállalok!!
Egyébként jó reggelt!
Nekem is klafán indult a napom...
1-2 kollégára várunk vidékrőő, azt indul az egész napos ISO oktatás
Mire vége lesz, így fogok kinézni:
Rám túl sokáig ne számítsatok ill. az alkoholszintemet is alacsonyan tartom mert reggel 5kor kelek. 6-fél8 rudas 8-5ig munka fél6tól fél8ig meg eddzek mint állat tehát lehet hogy kicsit ki leszek merülve. Persze tudom hogy ez senkit nem érdekel és amúgyis csak gyenge kifogás az egész.
Itt vannak/lesznek a képek a két gyönyörű CBF-ről
Az első: Chris megérkezik.
Chris
Azt hittem jössz még tovább a Bécsi útra, ezért aztán meglepődtem amikor eltűntél, szóval bocs. A felhők egyébként errefelé jönnek, de megelőztem őket
Ezt nézzétek meg.
Ma mentünk egy városi kört Jimmel (majd lesznek képek is a mocikról )... amikor délben elindultam, gyönyörű idő volt... mire kiértünk Gazdagrétre, elkezdett esni a hó . Aztán egyre sűrűbb pelyhekben láttuk hullani azt a szart, így visszafordultunk, de így is jó volt!
A Szentendrei és a Vörösvári egyes részein, ahol nyirkos volt az út, tök finoman lehet csúsztatni a hátulját a gépnek!
Ja, kozmax, egyébként most leülök a padlóra, törökülésben, behunyom a szemem, és elkezdek arra koncentrálni, hogy holnap este ott legyek, jó? Addig meg se mozdulok!
a vas felkerül amint jó idő lesz végre!! abban nem lesz hiba. viszont én nem akarom szétmaratni sóval, meg nekem 120 km-re van, amit 0 fokban nem szívesen vállalok!!
Asszem én is jövök, most télleg már.
Aztán lassan már el is hozhatnád a hulladékvasadat lumbergh, meg tomato, hogy motorozzunk is, ne csak igyunk!!
Nekünk tavaly volt az utsó... idénnem tudom mikor lesz, de nem szeretnék többet ilyenen csücsüpni...
Számolhattok +2 fővel!!!
Egyébként jó reggelt!
Nekem is klafán indult a napom...
1-2 kollégára várunk vidékrőő, azt indul az egész napos ISO oktatás
Mire vége lesz, így fogok kinézni:
Bár lehet egy gyógymasszázsra befizetek egyszer a rudasba az egyik "hentes"forma fickónál.
Andrew: fel a fejjel! A pasik majd felvidítanak, megmasszirozzák a válladat, és máris jobban leszel
andrew is jelezte részvételi szándékát. lx jelezte, h nem vesz részt.
utána elmehetünk karaoikizni vagy csörögni is egy lazábbat, úgy intéztem, h csüt reggel ne kelljen 100%-os teljesítményt nyújtanom.
aki eddig fix:
- kavabéb
- kozmax
- tomato - síelésből
- én
többiek? jó lenne, ha nem csak ennyien lennénk
már csak egyet kell aludni a klubtaliig. tegnap be is csavartam három stampó páleszt meg fél üveg bort a rend kedvéért