Kis segítségre lenne szükségem!
Ha valaki tud Homokos kavics bányát a közelben osszátok meg az infót velem legyetek kedvesek!
Ezt vadászom délelőtt óta, de senki nem tud segíteni...
amatőrök kedvéért: nem "buzi" kőre van szükségem, hanem a köznyelvben "sóder"-ként elterjedt anyag érdekelne!!!
majd benne lesz, ha kell. a döntő érv a vásárlás során az volt, h azt mondta,amikor felvett: - emmhem hemmmuok hehhénnni (lefordítva - ebben nem tudok beszélni) :-))
én nyomtam már ilyet fürdőgatyában plusz pólónban a francia lankákon. mire leértem, már deres volt a hasszőrzetem. de mindenképpen látványos mutatvány volt
voltam szombaton louisban, vettem is egy sapekot, meg pár apróságot. egyébként annyira nem estem pofára a louistól, ami télleg olcsó, az általában gagyi is. persze apróságokból - maszk, láncspré, vesemelegítő, be lehet zsákolni sokat occón
itt a sisak. schuberth. ez jó vásár volt. 134 ojróra volt leárazva 308-ról :
Kis segítségre lenne szükségem!
Ha valaki tud Homokos kavics bányát a közelben osszátok meg az infót velem legyetek kedvesek!
Ezt vadászom délelőtt óta, de senki nem tud segíteni...
amatőrök kedvéért: nem "buzi" kőre van szükségem, hanem a köznyelvben "sóder"-ként elterjedt anyag érdekelne!!!
mivel azt sem tudtam, h miről beszélsz, és nem írtál konkrétumot, nem hoztam. nem hiszem, h jó vásárt csináltunk volna vele
szerda áll! naná!! csökkentett költségvetéssel, kiganéztam megin magam elól
Amiz kértem nem hoztál semmit nekem?
Szerdán club tali!!!!
de persze ez nekem ennyit megér, nincs belőke probléma
tomato: találkoztál hasonlóakkal a sífárton??
Pénteken +10 fok!!!!
Szombaton +11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemsokára jön a bikini meg minden (zöööld színek, madárcsicsergés, meleg !!! )
:-)
Olyan nem volt, amin ki lehet látni előre????
Mind1 majd használod felhajtott rostélyal.
Kedvesednek szereztetek csopperes bőrtangát?
Már csak a fénykép miatt.
Feldobhatnád azt is...
voltam szombaton louisban, vettem is egy sapekot, meg pár apróságot. egyébként annyira nem estem pofára a louistól, ami télleg olcsó, az általában gagyi is. persze apróságokból - maszk, láncspré, vesemelegítő, be lehet zsákolni sokat occón
itt a sisak. schuberth. ez jó vásár volt. 134 ojróra volt leárazva 308-ról :