Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most meg kössél belé...
Ilyen kell nekem!
Gyűjtök-gyűjtök, aztán majd megyek!
Láncot meg gumikat köszi de már rendeltem, remélem a kocsimon nem kell kuplunszerkezetet cserélnem, mert akkor csak...... sokára lesz bukó. Sajna van fontossági sorrend.
Melyik technológiát használja csak az Arai?
Igen 4rétegü kompozit héja van, és a héjt is kétméretben gyátják. Mig a többi sisakgyárto csak a szivacs vastagságával variál, ezt a technologiát még az Arai használja csak.
Esetleg gumiban és lánc beszerzésében is tudunk segiteni.
Jó. Akkor úgy veszem hogy a CBF még kicsinek számít. Mer" egy haveromnak van ilyenje, meg izé... Távoli ismerős.
Mindegy is.
Nebasz! Komoly? Mikor, hol? mondjuk nem gyakran látni ilyen időben két ilyen szép egyforma mocit.... tehát valszeg télleg mi voltunk azok!
Én majd odafagytam, de nagyon élveztem a gurulást!
Hez JimGardener Chris én láttalalok titeket motorozni. Most láttam a képeket és tisztán emlékszem, hogy két majdnem ugyanolyan moscis elszáguldot.... Gondoltam is magamban, hogy respect ilyen időben:)
Most kicsit elszomorodtam. Kevesebbre tippeltem, bár az ár alapján kompozit bukóról van szó. Ha nem kéne gumikat meg láncot vennem akkor nem gondolkodnék. Így marad nyárra a bukóvásárlás.
Köszi a segítséget!
Ares
8239 hozzászólásom
Azt azért ne feledjétek, hogy tényleg vannak ilyen 35 lóerős Fireblade-k, R1-esek, stb. Németországban! Sőt én egy olyan srácról is hallottam, akinek egy 35 lóerős Hayabusát sikerült vennie odakint használtan!
Hiányoztál
POHI
El ne áruld neki mi a kisebb.............had izguljon
örülök, hogy jó volt a tegnapi klubtali. Nyáron majd tuti többet láttok (a tükörből) .
Hm... mi a kisebb moci nálad?
A Blade az már nagy, oké...
Sziasztok!

Hát azért, ha meglátnék egy ilyen nagy vasat 25 KW-os papírral, mindazok után, hogy halálra röhögtem magam , feltámadásom után elküldeném a picsába a vezetőjét , hogy meg ne lássam így mégegyszer. Ha meg igen akkor berendelés műszaki felülvizsgálatra és a Rendőrség által meghatározott helyre. Ott úgyis kiderülne a turpisság. Kisebb mociknál elmennek ezek a kw csalás dolgok, de ez azért már durva.
és ilyen áron is! :o))
Ha szeretnéd, egyes helyeken Blade-et is vehetsz ilyen papírokkal...
No para.
na miért érdemes a Red Baronba bemenni néha!
az agyam eldobtam! ott mindig van valami, amin meglepődök

GSX 750F 1999-es! asszem. legyen 2001-es!
ez semmi!
na de. "A" korlátozott jogsival is vihető, mert 24 KW! így van reklámozva!
mindez persze 1,5 milla!

hajrá.

ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Igen megyek......mindjárt indulok
Öregessen? Fáj a fejem, mint az állat. Majd csak tul élem.
Ma jössz???
Este elég öregesen adtuk elő (persze mert ott volt Kozmax ), meg én is este érkeztem a síelésből)
Következő klubtali márc. 1. 19 00 szokott helyen
Másnap 2.-án de. Közös motorkiállítás látogatás Aki nem ér rá (az hajoljon lejebb ) az vegyen ki szabit
Én fél egyre értem haza.. nálunk már akkor is szakadt, és most is esik regel óta....
Ennyit a tavaszról...
Itt is esett éccaka 5-6 cm, de reggel óta esik az eső, és volt hó.. nincs hó.
Pimpi és tbbiek

Én is tervezgettem, hogy hétvégén guruluk egy rövidkét a környéken (Nógrád megye-Szécsény) ha 10 fok lesz. Na most reggel felhúztam a redőnyömet és azt tapasztaltam, hogy az amúgy száraz útra leesett az éjszaka kb. 10 cm hó . Ez szívás
Bejelöltem pár bíztató adatot. Szerintetek mikor motorozzak?