Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
Naná! Holnap megint előszedem a garázsból ha ilyen idő lesz mint ma.
Minden vasat elő kellllllllllllllll hozni
alamunium több van benne

Kinek a hangulatát akarod oldani?
Üdv!
Bizony ma én is elővettem a vasat! Kiiirály volt. Itt Esztergom környékén nem találtam kedvemre való bukót, ezért aztán megint Pestre mentem. Odafelé Piliscsaba, Vörösvár útvonalon, Maxxpower, Shox, Csiki-Bege, aztán haza Szentendre és Visegrád felé. Sütött a nap, nem is volt nagyon hideg. Olvadt az út szélén feltorlódott hó, úgyhogy mire hazaértem szépen nézett ki a motor, ezért aztán le is mostam. Remélem holnap is ilyen lesz az idő. Hívtam volna Motochrist, de suliban volt. Így járt...
Hajrá!
Jim
50 é megveszem az egiszet
vagy kilóra vas árban?
Remélem nem veszel komolyan
Csak próbálom oldani a hangulatott.
Tudtok valamit Aresről, meg Pimpiről???
Ez igy egy kicsit durva!
Meg nézzem holnap az Eurotaxot, mennyiért számolnák be az öreg vasamat??????
Minek azt a motort parkolóba rakni....úgyse viszi el a kutya se

Hát ami a motor elövételt illeti, én csak márciusra tervezem. 1-5-ig ugyis a kiállitáson vagyok. Meg nekem egész honapot kell kifizetnem a parkoloba.
annyi.. de akkor már télleg reálisabb. kalocsáról az ideút biztos nem lesz leányálom. ha ilyen szutyok marad az idő, akkor meg neki sem vágok. de kurvára idegesít, h akinek kéznél van a vasa, az ha van egy kis napsütés, kimehet egy körre, én meg csak idegeskedek..
most hétvégére mond enyhülést és azután jön vissza a hideg
Megnéztem a 15 napos előrejelzést. Én lehet hogy csak március 15.-én fogom hazahozni.
Ú.....TEN az még 1 hónap
jövő 7végén, ha az időjárás is engedi, felhozom a gépet azt mondják, enyhül az időjárás. tegnap és ma is láttam már motorosokat a városban.
néztem már, tom, de itt nincs qm1, uh nem tom összehasonlítani
Lumbergh!
EZT nézd meg
Térképet irtam nem ujságot.
De MAGYAR NYELVŰT
Én Franciából vagyok jó
hozd el.....újság gyűjtés lesz tavasszal a lányomék suliába
persze, hozzál mindenképpen!!!
Szerdén vigyek használhato térképeket???????????
mint mondottam, egyetértek, nincs ezzel semmi gond.

kell valakinek louis katalógus? mer ha nem, akkor gyújtósnak hazsnálom, nem cipelem el klubtaliraq!
Nem igazságot, én nem osztok.
Csak én egy vén maradi öreg ember vagyok. Bizonyos dolgokat másként látok, mint egy tizen hat éves emberke. Annyi idösen mi is sok baroságot csináltunk, de az a világ teljesen más volt.
Ott probáltál, nem megállni egy rendörnek.
Sokkal jobb, a birságok árát inkább el motorozni, és ha megállitanak ugy elvállni, hogy
"Jo utat, viszontlátásra"
csütörtökön voltam egy kedves ügyfélnél, aki elég komoly méretekben foglalkozik szeszgyártással. kaptam is ajándékba egy rendesebb adag alkoholt. azt hiszem, este én is belekóstolok valamibe, hogy ráedzzek a szerdai klubtalira!!
kozmax mester a gyorshajtás topikban ismét igazságot oszt

hozzáteszem, pártolom az álláspontját