Szerintem tanuló motornak nagyon jó,én munkára használom.Négy hónapos majdnem 17000Km-ter van benne.A kötelező szervizen kivül semmi baja nem volt.Városban ha nem bántom 4.5l-rel elmegy.
A MO-n értékesített GS500-asok le vannak korlátozva 25kW-ra by impörtör. Egy kis piskálással ki lehet hozni belőlök több pacit. Persze akkor a fogyasztás messze lesz a gyári értéktől...
Gyere nyugodtan a GS 500 topikba kérdezni! Biztosan mindenki segít Neked eligazodni! Nem vagyunk mi emberevők, vagy "az ördög műve topik" ! (Csak eccer érzékenyen reagáltunk oda nem illőnek ítélt vendég-hozzászólásokra, arra pedig szintén érzékenyen reagáltak a még arra járók.)
Azzal kezdeném, hogy csakis Honda , DE(!) ár-érték; fenntartási költség; kezdőmotor...
Szóval én csak ajánlani tudom a kis GS-t! Egyszerű felépítésű kiforrott léghűtésű blokkal van szerelve.
Van az Mt fórumon egy GS tulaj (Jena) aki ezzek futárkodik. Neki eddíg (~17000km) bejött. A Lecsó fia is karcolt a ringen vele... Szerintem ha sikerül egy jó állapotú bringát kifognod, nem fogsz benne csalódni.
Ha esetleg kevés lenne majd az erő vagy pici lenne, szerintem el lehet könnyen adni és venni egy nagyobb Hondát! . Egy szó mint száz én ajánlom. Azért kérdezz be a GS500 topicba is!
Minden párkapcsolatban élő lány azt fogja hinni, hogy megcsalja az ura és téged emleget, amikor azt súgja a fülébe a srác, hogy "szia Bébi, hiányoztál"...
Nézz ki egy használtat, vidd egy műhelybe (lehetőleg te ismerd őket...), 1-2 órát fizetsz (5-11e Ft) és átnézik rendesen. Suzuki esetében ajánlom Lecsót az alsónémedi Ullmanban.
Talán még páran emlékeztek rám . Kíváncsi vagyok a véleményetekre szeretnék motort venni. A leg esélyesebb eddig a Suzuki GS500 ..... jó igen tudom suzuki .
Ha esetleg van ötletetek vagy valami azt szívesen meghallgatnám ?
Köszönöm a tippeket !