Pont összefutottam a májrekkel mikor mentek eringre Én meg pont jöttem már vissza. Csak fél órát mentem mert leszakadt az ég,utána meg már nem volt kedvünk megvárni míg felszárad. Délelőtt iszonyat mennyiségú ember volt,de 2re mindenki eltűnt, úgyhogy jóóóó volt. Na majd jövő héten elkoptatom a maradék fél órámat!
Enis, enis hazaertem, nagyon jo volt latni titeket, es bar nem mentem fel a palyara - majd egyszer ha nagy leszek...- azert rendesen elfaradtam mire hazaertem :) Koszonom Teejaynek hogy nem kellett egyedul joszmekelnem
csak egyenesen kell menni, úgyhogy nem kavarodnál el...
Vácról:
Végig a rakparton (pest)
tovább a Soroksárin egyenesen
kifelé a felűljárón fel
ott is csak egyenesen
Örkény tábla után balos a lámpánál, ott végig egészen át az Örkény vége tábláig ott is tovább egyenesen, amíg meg nem látod a pályát...
Oksa ....
mindjárt indulok a Kozmaxhoz......
De ha nem pályázol akkor úgy is állsz míg én körözök és akkor nem kell csavar......
De remélem most már végre feljössz a pályára....
És végetek lett volna az biztos
Ilyet még Kozmax se tud...
Majd lehet, hogy mégis kölcsön kérem a kamerád, hogy egyszerre vegyem elől és hátul
De csak 22.-én
Jó lett a bütyök?
Nagyon jó volt a mai pályázás....
Remélem mindenki hazaért
Ja és megúsztuk szárazon!
Vácról:
Végig a rakparton (pest)
tovább a Soroksárin egyenesen
kifelé a felűljárón fel
ott is csak egyenesen
Örkény tábla után balos a lámpánál, ott végig egészen át az Örkény vége tábláig ott is tovább egyenesen, amíg meg nem látod a pályát...
A Soroksárira kellene eljutnod Kozmaxékhoz, nem túl bonyolult.
mindjárt indulok a Kozmaxhoz......
De ha nem pályázol akkor úgy is állsz míg én körözök és akkor nem kell csavar......
De remélem most már végre feljössz a pályára....
Úgy néz ki, hogy oda érünk a ringre!
Szerezz csavart, ha tudsz.
Viszek imbuszkulcsot.
meg fényképezőt
Cakát!
De igazad van.....
"Más motorjával pályára.........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...SOSE
Max. az úton tesztelni..."