Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami olyasmit lebbentettek meg múltkor, hogy ez volt az utolsó, mert már korán sötétedik...
Sziasztok ez szenyoság pályázni én is mentem vona
És végetek lett volna az biztos
Pont összefutottam a májrekkel mikor mentek eringre Én meg pont jöttem már vissza. Csak fél órát mentem mert leszakadt az ég,utána meg már nem volt kedvünk megvárni míg felszárad. Délelőtt iszonyat mennyiségú ember volt,de 2re mindenki eltűnt, úgyhogy jóóóó volt. Na majd jövő héten elkoptatom a maradék fél órámat!
aztat te honnan tudod?
Naná......irígykedsz ..mi? ..
Ilyet még Kozmax se tud...
hm....elöl-hátul egyszerre? az igen
Ja jó lett....Köszi
Majd lehet, hogy mégis kölcsön kérem a kamerád, hogy egyszerre vegyem elől és hátul
De csak 22.-én
Paradicsom!

Jó lett a bütyök?
Enis, enis hazaertem, nagyon jo volt latni titeket, es bar nem mentem fel a palyara - majd egyszer ha nagy leszek...- azert rendesen elfaradtam mire hazaertem :) Koszonom Teejaynek hogy nem kellett egyedul joszmekelnem
Sziasztok! Jóóóóóó volt!
Hazaértem éppségbe .....
Nagyon jó volt a mai pályázás....
Remélem mindenki hazaért

Ja és megúsztuk szárazon!
Koszi eszbentartom Nah elgurulok megsasolni hogy allambacsi kuldott-e mar nekem penzmagot
a lényeg az, hogy Kübekházánál fordulj vissza egy balossal, mert ott már túlmentél!

Nos, a google maps legkevésbé sem tökéletes...
A TeeJey-é nem pontos ....mert az övé Táborfalváig megy
lejegyeztem mindent, bar TeeJay linkje a legjobb ott meg utcakat is ir nekem :) De majd ezek egyuttes alkalmazasa mellett csak eljutok oda valahogy
csak egyenesen kell menni, úgyhogy nem kavarodnál el...

Vácról:
Végig a rakparton (pest)
tovább a Soroksárin egyenesen
kifelé a felűljárón fel
ott is csak egyenesen
Örkény tábla után balos a lámpánál, ott végig egészen át az Örkény vége tábláig ott is tovább egyenesen, amíg meg nem látod a pályát...
Vagy gyere le 4-re Gödöllőre a Sony-hoz.
link

A Soroksárira kellene eljutnod Kozmaxékhoz, nem túl bonyolult.
Eszelek rajta hogy enis kimegyek megsasolni titeket... Bar igazsag szerint elkepzelheto hogy eltevedek Vinnek enis fenykepezot...
Oksa ....
mindjárt indulok a Kozmaxhoz......
De ha nem pályázol akkor úgy is állsz míg én körözök és akkor nem kell csavar......
De remélem most már végre feljössz a pályára....
Pari!

Úgy néz ki, hogy oda érünk a ringre!
Szerezz csavart, ha tudsz.
Viszek imbuszkulcsot.
meg fényképezőt
Úgy látom lecsengett az esti láz.
Cakát!
Ez övön aluli volt

De igazad van.....
Valaki valami ilyesmit írt nem is olyan régen:
"Más motorjával pályára.........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...SOSE
Max. az úton tesztelni..."