Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tomato csütörtökön mikor és hova mentek pályázni?
hú aszittem csak este fogsz reagálni
a váciplussz
Marmint Vac?
óóó csak tunnám hogy az merre van
Vaci Plusban vagyok ilyen mindenfele...penztaros, pakolaszos... :) Nyari munkanak tokeletesen megfelel bar nem fizetnek agyon...
Mit dolgozol?
Egesz heten fel 11ig vagyok de meg eccakaig fennvagyok :DDD majd alszom 10ig...motorozom egyet es irany a melo :)
Danny-n?
én meg még dolgozom.
Jól bírod
Ne szerénykedj

Bár én is azon megfontolásból regisztráltam oda, azon túl, hogy nem vagyok egy motoros star, hogy a "versenyzőket" ne akadályozzam.

Egyik sem jó igazából, mert múltkor is majdnem kiütött egy túraendúrós a sikánnál, mikor átcsapatott a rázókövön-kavicson-majd újra a rázókövön.....
szepjosetet,most vegeztem meloval :D
kezdő 1
Kezdő II. : 2007-08-22 09:40, 12:20, 16:00
Ok. Én a kezdő II.-esbe regisztráltam be....... Gondolom ti a haladóba
A Honda napra elégsokan regisztráltunk, igy ha jössz biztos össze futunk.
Srácok!

Akkor a kijelző dolgot félrerakom...... Valaki 22.-én megy a honda tesztnapra? Eddig úgy néz ki nem dolgozom és felmegyek, ha jó az idő. 26.-án is megyek a nagy vasárnap esti motorozásra...az időjárás függvényében.

Kozmax. Az exup-nak neki estem saját kézzel....kicsit húztam a bovdenen elég laza volt. Csörögni csörög még, de egyenletesebben megy a gép.....vagy csak beképzelem . Gondolom a tengelynél lehet kikopva a cucc és meg kellene "perselyezni"......ezért nem hívtalak, nameg egész héten dolgoztam reggel 8-tól este 8-ig.....majd meglátom milyen lesz.....ha gáz nagyon akkor eledás előtt rendberakjuk. Itt a helyi Salgótarjáni yamahánál a komplett cserére 18.000-et mondtak, az álligatásra 5000 ha csak az kell.
Ok TJ, igyekezek!
Besztofosat is tegyél fel...
Gyönyörű Nagyon jó lett
Bééb,igy jó lesz?
nem csütörtök!
CSÖRGÖK!
Csütörtök pályanap
OK rendben!
Bééb,azért mert ehez még amatőr vagyok,de valakit megkérek és segit.Pedig van róla képem,a telcsimben.
Lojzi, miért nem teszel fel képet a motorodoról? Kár lenne nem dicsekedni vele