Pohi!
Nállunk lehet kapni gömbvégű csavart kamerához,a pari már vett nálunk.
De szerintem lehet,hogy a kép remegni fog ha nincs csilapitása az álványnak.
Ez szokot a sufnituning hátránya lenni,nem jut eszébe az embernek minden lehetségesen felmerülő problma.
Jelenleg kamerát álványra rögzítő csavarra vadászok. Csináltam egy a tank benzinbetöltő nyillásához rögzíthető kameratartót (sufnituning, mint ahogy az tőlem megszokott, de legalább ingyen van hulladékból, és nem 20.000 Ft). Csavart viszont nem találok a környékbeli boltokban, csak állvánnyal együtt....az meg majd 5000 Ft.....(avagy sok)....valakinek ötlet honnét lehetne beszerezni csak a csavart? A szerdai ringen akarok felvételeket készíteni menet közben.
Sajna ma nem , viszont a szerdai H. napon igyekszem ott lenni!
Pohi! Majd szerdán megpróbálom vinni a tartót. 2mm-es kicsit nehéz
szerintem , de ha a Gabi ráér és lesz "maradék anyag" megpróbálja 1.5-ből is
legyártani. Így lehet, hogy kettőt viszek.
Köszönöm.
Nállunk lehet kapni gömbvégű csavart kamerához,a pari már vett nálunk.
De szerintem lehet,hogy a kép remegni fog ha nincs csilapitása az álványnak.
Ez szokot a sufnituning hátránya lenni,nem jut eszébe az embernek minden lehetségesen felmerülő problma.
Jelenleg kamerát álványra rögzítő csavarra vadászok. Csináltam egy a tank benzinbetöltő nyillásához rögzíthető kameratartót (sufnituning, mint ahogy az tőlem megszokott, de legalább ingyen van hulladékból, és nem 20.000 Ft). Csavart viszont nem találok a környékbeli boltokban, csak állvánnyal együtt....az meg majd 5000 Ft.....(avagy sok)....valakinek ötlet honnét lehetne beszerezni csak a csavart? A szerdai ringen akarok felvételeket készíteni menet közben.
Mindenki egyben.....és ez a lényeg
Mindenki egyben?
Nagyon jó volt a tegnapi pályázás.
Találkoztam Marával meg Zsany(i) val is....Szóval Jó volt
Sajna ma nem , viszont a szerdai H. napon igyekszem ott lenni!
Pohi! Majd szerdán megpróbálom vinni a tartót. 2mm-es kicsit nehéz
szerintem , de ha a Gabi ráér és lesz "maradék anyag" megpróbálja 1.5-ből is
legyártani. Így lehet, hogy kettőt viszek.
Meg a többiek!
Este nem jösz(tök)?
mfizetekadótvazz.
Najó, inkább megyek olvasok.
Jó éjt!
Igaz, eléggé autópályás gumával
Nem! Nemérdekelacserejavaslatod