Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs rajta, csak egy üresjelző
Pohi!
Meg kéne nézned,hogy a blokk oldalán van e fokozat jeladó,mert a mai motoroknál minden seb fokozathoz tartozik egy program. Ha van akkor abba kell bele csatlakozni,mert minden fok..nak más az ellenállása.Valoszinüleg az öregé így müködik,de kérdezd meg tőlle!
Pohi!
Én a Motorline-ba vettem és egyszerű volt bekötni. Viszont tényleg kicsit lassú meg ha üresbe teszed miközbe gurulsz, vagy behúzod a kuplungot , akkor már mást mutat mint a tényleges.
Nekem bevált
Pályán meg "érzésből" megyek.
Azért vettem, mert néha nem vettem észre hogy "csak" 5.-be vagyok az országúton. Vagy állandóan huzogattam a váltót, hogy "biztosan hatodokba vagyok?"
Ez tényleg az egyszerű fajta "félmechanikus".
Melyik motoron van minden fokozatra egy jeladó kimenet? Szerintem egyiken sincs.

Marad a "kiszámolós" miniszámítógépes változat!

ui: Nekem van gyárilag.
Gondoltam, hogy ez sem lessz egyszerű, mint semmi az életemben Az öreg csókához ledért mentünk be a boltba. Gondoltam rákérdezek a fokozatkijelzőre, mert 20.000 körül árulják mindenfelé. Erre mondta az öreg, hogy van kb. 3000 Ft attól függ mekkora kijelzőt akarok, milyen dobozt neki, mennyi sebességet akarok kijelezni. Mutatott is egyet aminek a végéből kiált annyi vezeték amennyi sebességfokozat van......(úgy gondoltam valahova a váltóhoz kell kötni) jól nézett ki. Piros és zöld világítással tudja szerelni, meg talán kékkel......mondtam neki, hogy utánnajárok....Egyébként a rendőrmocira gondoltam, hogy veszek, mert mindíg ráváltok az 5.-re
Airbus-szal repültél már?
asszem" az enyém is GPT volt... ime a link : GPT Gear indicator

LX
Egyébként ez "mechanikus kütyü"?
Ha igen, nekem szimpatikusabb, mint a kiszámolós megoldás.

Nem bízom a számítógépekben...
Szia Pohi,

én anno rendeltem egyet még az előző 636-ra. (de nem ilyet amilyet most te írsz, hanem UK-ből egyet..) Azt - ahogy már előttem is írták - a km óra jelére, a ford.sz.mérő jelére megy egy testre kellett kötni (na meg egy táp asszem"). Ahhoz a cucchoz adtak egy konkrét kapcs. rajzot. Az egy ún tanulós kijelző volt.. egyszer meg kellett neki tanítani hogy adott sebességi fokozathoz milyen ford.sz/sebesség érték tartozik, és utána mutatta a fokozatokat.. hátránya volt hogy kicsit lassú.. mondjuk leginkább pályán okozott gondot. Utcára szerintem egész jó.. Ha eszembe jut hogy mi volt a márka, akkor majd megírom..

LX
Sziasztok!

Pohi!
Tomatonak is a fordulatszámról számolós változata van.
Amikor felrakták neki, mennie kellett egy karikát és minden fokozatban adott ideig mennie egy tempóval.
Így tanította meg a kütyünek a vas tartományait.
Szia!

Ennyibe kerül. Az elektronikai boltos "szaki" rakja össze helyben a boltban akkora kijelzővel amilyennel akarod.....(ettől nőhet és csökkenhet is az ára attól függ mekkorát kérsz). Csak azt nem vágom, hogy a vezetékeket, hová kell csatlakoztatni.....
Szia pohi!

Bocsi, hogy belevauuu....

Nekem túl olcsónak tűnik az a ketyere 3 rugóért.
Amit már többen is felszereltek (persze, hogy nem jut az eszembe a neve, de valami "GIPro", bocsi ha nem jól írtam)
az azért drágább!

Az a fordulatszám és a km/h -ból számolja ki a fokozatot. Egyben kiveszi a gyári szabályozást -talán jobban is mehet tőle a moci- .

Ha kell a pontos neve, ára és beszerzési hely, akkor el tudom hívni a srácot akinek ilyen van a motorján.

Üdv: Gino
Szia Pari!

Úgy láttam neked van felrakva a mocidra fokozatszámláló. Egy kis elektronikai boltban utánnanéztem Vácon és volt az öregembernek készítve egy ami tudta az 1-N-2-3-4-5-6-R(hátramenet) dolgot kezelni. Potom 3000 Ft-ból lenne meg a dolog, azt viszont nem tudom, hogy a vezetékeket hová kell rákötni a mocira......erről tudsz nyilatkozni?
De miért?
Nekem már csak 4 nap van és az év végén, végig "dolgozok"....amikor már nincs bent senki, mert Ők akkor veszik ki. Gondolod hogy, hogy leszek bent
22+1 vs. 5(?) kötelező.
Köszi az infót!

Most hívott a Pari is, de az
IDÉN FELHASZNÁLHATÓ SZABADSÁGAIM SZÁMA: 9
ÉV VÉGÉRE KÖTELEZŐEN MEGHAGYANDÓ SZABIK SZÁMA: 9

így a hétköznap rendezett programok idénre ugrottak...
Neked meg nesze egy Honda nap!
Egy pár májer ott lessssz!
nesze nektek egy Robin Hoodos!
Áh, értem már... Valahogy így?

link1

link2

link3

ezjooooo :DDDDDD
OK!
Hazaértem a pályázásból.......SIRÁLY volt
Heló Killerek!

Tomato!
Mit élveznél egy nagydarab szőrös csopperessel egy közös küldetésen?
Vagy nem jól emléxem, hogy más van a reglapon a képen?

Megbeszéltük Setoppal a hétvégét, amiről tegnap szó volt.
Ha lesz nagy cucc bevisszük a bázisra, de eddig úgy néz ki, hogy elférünk a vason.
(hacsak nem viszünk tálcán sört...)
Most mé? Néddmá milyen bájosan mosolyog...
VÁÁÚÚÚÚÚÚ.....
Megrémítesz...........

Hol vagyok én hozzád képest ?! ?!