Pohi!
Meg kéne nézned,hogy a blokk oldalán van e fokozat jeladó,mert a mai motoroknál minden seb fokozathoz tartozik egy program. Ha van akkor abba kell bele csatlakozni,mert minden fok..nak más az ellenállása.Valoszinüleg az öregé így müködik,de kérdezd meg tőlle!
Pohi!
Én a Motorline-ba vettem és egyszerű volt bekötni. Viszont tényleg kicsit lassú meg ha üresbe teszed miközbe gurulsz, vagy behúzod a kuplungot , akkor már mást mutat mint a tényleges. Nekem bevált
Pályán meg "érzésből" megyek.
Azért vettem, mert néha nem vettem észre hogy "csak" 5.-be vagyok az országúton. Vagy állandóan huzogattam a váltót, hogy "biztosan hatodokba vagyok?"
Gondoltam, hogy ez sem lessz egyszerű, mint semmi az életemben Az öreg csókához ledért mentünk be a boltba. Gondoltam rákérdezek a fokozatkijelzőre, mert 20.000 körül árulják mindenfelé. Erre mondta az öreg, hogy van kb. 3000 Ft attól függ mekkora kijelzőt akarok, milyen dobozt neki, mennyi sebességet akarok kijelezni. Mutatott is egyet aminek a végéből kiált annyi vezeték amennyi sebességfokozat van......(úgy gondoltam valahova a váltóhoz kell kötni) jól nézett ki. Piros és zöld világítással tudja szerelni, meg talán kékkel......mondtam neki, hogy utánnajárok....Egyébként a rendőrmocira gondoltam, hogy veszek, mert mindíg ráváltok az 5.-re
én anno rendeltem egyet még az előző 636-ra. (de nem ilyet amilyet most te írsz, hanem UK-ből egyet..) Azt - ahogy már előttem is írták - a km óra jelére, a ford.sz.mérő jelére megy egy testre kellett kötni (na meg egy táp asszem"). Ahhoz a cucchoz adtak egy konkrét kapcs. rajzot. Az egy ún tanulós kijelző volt.. egyszer meg kellett neki tanítani hogy adott sebességi fokozathoz milyen ford.sz/sebesség érték tartozik, és utána mutatta a fokozatokat.. hátránya volt hogy kicsit lassú.. mondjuk leginkább pályán okozott gondot. Utcára szerintem egész jó.. Ha eszembe jut hogy mi volt a márka, akkor majd megírom..
Pohi!
Tomatonak is a fordulatszámról számolós változata van.
Amikor felrakták neki, mennie kellett egy karikát és minden fokozatban adott ideig mennie egy tempóval.
Így tanította meg a kütyünek a vas tartományait.
Ennyibe kerül. Az elektronikai boltos "szaki" rakja össze helyben a boltban akkora kijelzővel amilyennel akarod.....(ettől nőhet és csökkenhet is az ára attól függ mekkorát kérsz). Csak azt nem vágom, hogy a vezetékeket, hová kell csatlakoztatni.....
Nekem túl olcsónak tűnik az a ketyere 3 rugóért.
Amit már többen is felszereltek (persze, hogy nem jut az eszembe a neve, de valami "GIPro", bocsi ha nem jól írtam)
az azért drágább!
Az a fordulatszám és a km/h -ból számolja ki a fokozatot. Egyben kiveszi a gyári szabályozást -talán jobban is mehet tőle a moci- .
Ha kell a pontos neve, ára és beszerzési hely, akkor el tudom hívni a srácot akinek ilyen van a motorján.
Úgy láttam neked van felrakva a mocidra fokozatszámláló. Egy kis elektronikai boltban utánnanéztem Vácon és volt az öregembernek készítve egy ami tudta az 1-N-2-3-4-5-6-R(hátramenet) dolgot kezelni. Potom 3000 Ft-ból lenne meg a dolog, azt viszont nem tudom, hogy a vezetékeket hová kell rákötni a mocira......erről tudsz nyilatkozni?
De miért?
Nekem már csak 4 nap van és az év végén, végig "dolgozok"....amikor már nincs bent senki, mert Ők akkor veszik ki. Gondolod hogy, hogy leszek bent
Tomato!
Mit élveznél egy nagydarab szőrös csopperessel egy közös küldetésen?
Vagy nem jól emléxem, hogy más van a reglapon a képen?
Megbeszéltük Setoppal a hétvégét, amiről tegnap szó volt.
Ha lesz nagy cucc bevisszük a bázisra, de eddig úgy néz ki, hogy elférünk a vason.
(hacsak nem viszünk tálcán sört...)
Meg kéne nézned,hogy a blokk oldalán van e fokozat jeladó,mert a mai motoroknál minden seb fokozathoz tartozik egy program. Ha van akkor abba kell bele csatlakozni,mert minden fok..nak más az ellenállása.Valoszinüleg az öregé így müködik,de kérdezd meg tőlle!
Én a Motorline-ba vettem és egyszerű volt bekötni. Viszont tényleg kicsit lassú meg ha üresbe teszed miközbe gurulsz, vagy behúzod a kuplungot , akkor már mást mutat mint a tényleges.
Nekem bevált
Pályán meg "érzésből" megyek.
Azért vettem, mert néha nem vettem észre hogy "csak" 5.-be vagyok az országúton. Vagy állandóan huzogattam a váltót, hogy "biztosan hatodokba vagyok?"
Melyik motoron van minden fokozatra egy jeladó kimenet? Szerintem egyiken sincs.
Marad a "kiszámolós" miniszámítógépes változat!
ui: Nekem van gyárilag.
LX
Ha igen, nekem szimpatikusabb, mint a kiszámolós megoldás.
Nem bízom a számítógépekben...
én anno rendeltem egyet még az előző 636-ra. (de nem ilyet amilyet most te írsz, hanem UK-ből egyet..) Azt - ahogy már előttem is írták - a km óra jelére, a ford.sz.mérő jelére megy egy testre kellett kötni (na meg egy táp asszem"). Ahhoz a cucchoz adtak egy konkrét kapcs. rajzot. Az egy ún tanulós kijelző volt.. egyszer meg kellett neki tanítani hogy adott sebességi fokozathoz milyen ford.sz/sebesség érték tartozik, és utána mutatta a fokozatokat.. hátránya volt hogy kicsit lassú.. mondjuk leginkább pályán okozott gondot. Utcára szerintem egész jó.. Ha eszembe jut hogy mi volt a márka, akkor majd megírom..
LX
Pohi!
Tomatonak is a fordulatszámról számolós változata van.
Amikor felrakták neki, mennie kellett egy karikát és minden fokozatban adott ideig mennie egy tempóval.
Így tanította meg a kütyünek a vas tartományait.
Ennyibe kerül. Az elektronikai boltos "szaki" rakja össze helyben a boltban akkora kijelzővel amilyennel akarod.....(ettől nőhet és csökkenhet is az ára attól függ mekkorát kérsz). Csak azt nem vágom, hogy a vezetékeket, hová kell csatlakoztatni.....
Bocsi, hogy belevauuu....
Nekem túl olcsónak tűnik az a ketyere 3 rugóért.
Amit már többen is felszereltek (persze, hogy nem jut az eszembe a neve, de valami "GIPro", bocsi ha nem jól írtam)
az azért drágább!
Az a fordulatszám és a km/h -ból számolja ki a fokozatot. Egyben kiveszi a gyári szabályozást -talán jobban is mehet tőle a moci- .
Ha kell a pontos neve, ára és beszerzési hely, akkor el tudom hívni a srácot akinek ilyen van a motorján.
Üdv: Gino
Úgy láttam neked van felrakva a mocidra fokozatszámláló. Egy kis elektronikai boltban utánnanéztem Vácon és volt az öregembernek készítve egy ami tudta az 1-N-2-3-4-5-6-R(hátramenet) dolgot kezelni. Potom 3000 Ft-ból lenne meg a dolog, azt viszont nem tudom, hogy a vezetékeket hová kell rákötni a mocira......erről tudsz nyilatkozni?
Nekem már csak 4 nap van és az év végén, végig "dolgozok"....amikor már nincs bent senki, mert Ők akkor veszik ki. Gondolod hogy, hogy leszek bent
Most hívott a Pari is, de az
IDÉN FELHASZNÁLHATÓ SZABADSÁGAIM SZÁMA: 9
ÉV VÉGÉRE KÖTELEZŐEN MEGHAGYANDÓ SZABIK SZÁMA: 9
így a hétköznap rendezett programok idénre ugrottak...
Egy pár májer ott lessssz!
link1
link2
link3
Hazaértem a pályázásból.......SIRÁLY volt
Tomato!
Mit élveznél egy nagydarab szőrös csopperessel egy közös küldetésen?
Vagy nem jól emléxem, hogy más van a reglapon a képen?
Megbeszéltük Setoppal a hétvégét, amiről tegnap szó volt.
Ha lesz nagy cucc bevisszük a bázisra, de eddig úgy néz ki, hogy elférünk a vason.
(hacsak nem viszünk tálcán sört...)
Megrémítesz...........
Hol vagyok én hozzád képest ?! ?!