Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét

na ismét beindul a topik
Sziasztok!
Köszi.
Lojzi!

Írtam a fecsegésbe neked a másikon!
2007. augusztus 18-19.-én „Rendőrök motoros találkozója” a Tolna Megyei Kisszékely nevű üdülőfalu strandján. Két nap, ami csak a tiéd és a szórakozásé, kikapcsolódásé.
Szeretettel meghívunk Téged és motoros barátaidat, ismerőseidet az idei évben először megrendezendő "Rendőrök motoros találkozójára" Kisszékelybe. Ez a csendes kis falu augusztus 18-19-én a rendőrök motorjaitól lesz zajos, amit az ott lakók az évente többször is megrendezésre kerülő különféle motoros találkozók miatt már megszoktak, sőőőőt szeretnek is. Neked csak az a dolgod, hogy ha rendőr vagy és szereted a motorokat, vagy netán Neked is van egy, akkor gyere, és mutasd meg a többi kíváncsi kollégának, had irigykedjen mindenki. Mi abban segítünk, hogy ezen hétvégéd gondtalanul, különböző programokkal és koncertekkel fűszerezve teljen. Kérlek, add tovább minden motorral rendelkező rendőr ismerősödnek ezt a felhívást, hogy minél többen jöhessünk össze, és hogy ebből hagyományt is teremthessünk.
Végre valaki felismerte a "helyszint"......bár Te közelebről ismered
Szóval holnap este ki jön az E-ringre?
sziasztok!

szép az a nádas........olyan ritkás
A másikon kaptál PÜ-t.
Jena!

Van egy pár otthon, de még nem jutottam odáig, hogy felrakjam.
Talán ma este.
Sztédzs!

Ez már tényleg a fjúcsör!
Ja bocs,H ringre biztos nem.
Nem volt tervbe véve,mert nyaralok éppen,de még meg látom.
igazan szep vagy! megerte a sok munkat
mesz holnap hringre?
Teejay dobj nekem egy telcsiszámot emilen, felhívnálak a GG miatt. köcce
Van is benne bőven munka,hogy ilyen legyen.
igazan szep hasforma

Köszönöm az észrevételt,de te már megint lebuktattál!
Észrevettétek a hasonlóságot?

EGYETERTEK!
Ha ott lettél volna te is versenyezhettél volna velünk! Mennyiségi volt és nem minőségi!
Snecik? Ezt fogtátok , vagy csukáztatok?
Már mész is?
Pedig van pár kép még a tarsojomba!
Jóccccccccakát
Én nem fotóztam hanem MOTOROZTAM