Na miért is?
Azért mert nem tudtam lemenni tegnap este?
Közbejöttek dolgok. Foghatnám a gyerekre mert sz@rul volt (ma nem is ment suliba), meg a munkára aminek utánna kellett néznem a neten. Magyarul nem volt időm. De majd legközelebb. Gondolom el voltatok nélkülem és legalább jól kibeszéltetek a hátan mögött
Én megigértem magamnak, hogy elmegyek az idén a P-Ringre. És az igéret szép szó.......tehát vasárnap lemegyek Ostffyasszonyfa-ra és vissza. Csak hogy jövőre letaláljak, ha pályázni szeretnék
Hát nem , mondjuk a tiednek a váza az fekete, nekem meg szürke, de én győrben a real-motorban vettem június-v júliusban. Kááár , bár gondom még nemnagyon volt vele , csak vezérműláncot cseréltettem
Ha csak nem Tominak hívnak és nem Pesten melózol akkor biztos nem. Márciusban adtam el egy ismerősömnek, azóta is nála van. Ahogy néztem van 1-2 apróbb különbség de tényleg nagyon hasonlít. Én imádtam nagyon....bár voltak vele bajok........
A képeid között van a egy ZZR, az a tiéd volt?
Kisértetiesen hasonlít az enyémre , tök jó lenne ha megtalálnám az előző tulaját, aki bp-i volt
Remélem nem tévedek
Na azért ennyire nem félek a csajoktól, csak kicsit Amúgy szigetelés van nálam épp és attól függ mikor végeznek. Meglátjuk....max 2 hét múlva találkozunk.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Azért mert nem tudtam lemenni tegnap este?
Közbejöttek dolgok. Foghatnám a gyerekre mert sz@rul volt (ma nem is ment suliba), meg a munkára aminek utánna kellett néznem a neten. Magyarul nem volt időm. De majd legközelebb. Gondolom el voltatok nélkülem és legalább jól kibeszéltetek a hátan mögött
Majd meglátjuk, igazad van.
Itt csak felhőt mond vasárnapra. De majd szombaton többet tudunk.
Vasárnap viszem haza a vasat. Nem merek tovább várni mert ha beáll a hideg akkor ciki van....Pesten meg nem maradhat.......
A képeid között van a egy ZZR, az a tiéd volt?
Kisértetiesen hasonlít az enyémre , tök jó lenne ha megtalálnám az előző tulaját, aki bp-i volt
Remélem nem tévedek
Üdv:&rash