Ha van hangod, menjünk ordítva tüntetni a GreenPeace-esekhez a környezetszennyezés ellen! Viszek láncokat, és akkor odakötözhetjük magunkat valamihez. Az olyan jól néz ki. Csak nehogy megint elhagyjam a kulcsokat .
Kawagirl: A Vuk is jó! Vadászok Utamból Kotrodj!
De eszembe jutott egy jobb szereplő. A micimackóban mindig a tigris volt a kedvencem. A tigris volt az aki bármit meg tud csinálni, sőt azt tudja csak igazán.
hhornet: Pedig nem is rossz ez, ez a Műmájer Meseolvasók Klubja
Amúgy nekem van már egészen konkrét tavaszi túratervem: A legelső szombaton amikor picit jobb az idő, felülök a gépre és elindulok arra amerre éppen kedvem lesz.
Az útkereszteződésekben pedig mindig azt az útat választva ami éppen úgy a legjobban tetszik.
Mint a múltkor, amikor a Boeing 747-esen, Kambodzsa felett eltérítették a gépet az ETÁsok, és te leszerelted azt a 6, bombákkal körbetekert, és géppuskákkal erősen felfegyverzett terroristákat,én meg letettem a függőlegesen zuhanó gépet egy 2 m széles tiszáson a bambuszerdő közepén, miközben mindkét szárnya hiányzott, és kigyullad az üzemanyagtartály... azok a régi szép idők!
És arra emlékszel, amikor a KGB elöl menekültünk?
Maradjunk az ijedezős horrofilmeknél Az való nekünk....
Aztán este haza jövet az éjszakai buszon megmentjük az éppen szívinfartust kapó sofőr életét, és az utasokat is
Neeeeheheheheheheeee, ez nagyon cink!
Majd ez lesz:
-Két jegyet kérnék.
-Mire?
-Mire hármat számolok...
-Melyik filmre, URAM?!?!
-Ööö...
-A Szőke kólára, esetleg?
-Mivan? Arra a tirpákságra? Ilyen szarságoknál nem értem, miért kell a vetítőgépet azzal rongálni, hogy ezeket a gyökérségeket levetítik. A főszereplőnek is olyan irritáló pofája van. Egy kicsit olyan, mint maga... csak más a haja... bááár...
-Az ÉN vagyok!!!
-Khm... nos... viszlát!
Egyébként horror-thrillert röhögve végignézni a legjobb! Múltkor haverommal egy ördögűzős filmet néztünk úgy, hogy hol visítva röhögtünk, hol meg majd" betojtunk...
Akkor majd márciusban rendezünk egy jó kis össznépi Műmájeres Gurulást.
Majd március körül
Addigra már nekem is lesz motorom!!!!!!
Tényleg ares mi van a kerítéssel?
akkor felhívlak, és bájcsevegünk. Jó?
Kawagirl: A Vuk is jó! Vadászok Utamból Kotrodj!
De eszembe jutott egy jobb szereplő. A micimackóban mindig a tigris volt a kedvencem. A tigris volt az aki bármit meg tud csinálni, sőt azt tudja csak igazán.
hhornet: Pedig nem is rossz ez, ez a Műmájer Meseolvasók Klubja
Amúgy nekem van már egészen konkrét tavaszi túratervem: A legelső szombaton amikor picit jobb az idő, felülök a gépre és elindulok arra amerre éppen kedvem lesz.
Az útkereszteződésekben pedig mindig azt az útat választva ami éppen úgy a legjobban tetszik.
Ismét van hangom Elegem van ebből a nyavajából...
És arra emlékszel, amikor a KGB elöl menekültünk?
Maradjunk az ijedezős horrofilmeknél Az való nekünk....
Aztán este haza jövet az éjszakai buszon megmentjük az éppen szívinfartust kapó sofőr életét, és az utasokat is
Majd ez lesz:
-Két jegyet kérnék.
-Mire?
-Mire hármat számolok...
-Melyik filmre, URAM?!?!
-Ööö...
-A Szőke kólára, esetleg?
-Mivan? Arra a tirpákságra? Ilyen szarságoknál nem értem, miért kell a vetítőgépet azzal rongálni, hogy ezeket a gyökérségeket levetítik. A főszereplőnek is olyan irritáló pofája van. Egy kicsit olyan, mint maga... csak más a haja... bááár...
-Az ÉN vagyok!!!
-Khm... nos... viszlát!
Akkor ajánlom a Narnia krónikáit .... Állítólag qva jó film.. mese...vagy mi..
Ha megyek, akkor Heri kóklert nézek. Az való nekem.
Most év végén annyi meló van, hogy szokatlanul rossz a hangulatom.
Pénteken Majka is a Westendben lesz!
Inkább gyere te is moziba!
Élőben kaspz egy adag Motochris humort