Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így is van! Holnap Szentendrei OMW 10kor! Útvonal Szentendre - Dobogókő felé Esztergom - át a hídon Szlovákiába - ott kanyargás és ebéd - vissza pedig Parassapuszta - Vác - Bp.
Tuggyuk, tuggyuk.
Se DVD, se szgép, se mittudomén.
Jössz holnap? "Pótnap jelleggel"...
Jó estét!

Látom jót mentetek
Petra azt írta, hogy 10 Sztendre, nem?
Miért?.?.?
Persze hogy nem . Azért volt a túra 300 helyett 400 kilóméter .
Jó dolog az, egyetlen problémája, hogy tényleg nem költséghatékony, főleg egy időjárásálló motoros váltaozat.
Elvileg ugye az elektronikus térképeket állandóan frissítik, csakhát 3-4 év alatt, míg egy kütyü tönkremegy, tényleg nem jön nullra vagy kb. nullra a dolog.
Nem azt írtam, hogy veszek
Talán, most tudok "szerezni" egy Mio169-et.
Én ám nagy eltévedő "művész" vagyok!
ezen rajta van még az is, amit az imént irtam
estét

Kozmax

megvagyok, szerencsére minden OK
Ez másolta be Bééb(főnök) valamelyik este!
a GPS árábol a világ összes térképpét megtudod venni kétszer nekem biztos, hogy még egy jo darabig nem lesz. ma sem volt rá semmi szükség
Hali!

Kérek túratervet (már a sok száz hozzászólás után/közben nem tudtam követni.

Mivel Tüncivel mennék holnap, csak lassú tempóban tudok menni (ez van egyedül is alig-alig, kétszeméllyel abszolut kezdő vagyok), ha úgy ok, megyünk (Tünci azt üzeni, hogy csak merje valaki azt mondani, hogy nem ok... )
Ez meg mi lett?
Te is tablettás bort csinálsz? javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");document.frmmsg.b
ody.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");docu
ment.frmmsg.body.focus()
Mindjárt jövök, csak elmegyek pancsolni
Szereznem kell egy GPS-t!
Gyere el Te is!
Ezt csak Ő tudja, hogy élte át a mai utat
Nem oda megyünk
ha Kenmencéig elmentek akor miért nem mentek át Sahynál onnan Demandice, és onnan Párkány, és igy nem mentek kétszer ugyan azon az uton
Mondj egy helyet Bp szélén az A2-őn!
Gondolom azon az úton akarsz kijutni a nagyfaluból!?!
Dehogy, Kemence az uticél Visszfele meg Letkésen át át a szlovákokhoz, és Esztergomnál vissza hozzánk
Teejay is jön?
csak ne a mátrába menjetek!