így is van! Holnap Szentendrei OMW 10kor! Útvonal Szentendre - Dobogókő felé Esztergom - át a hídon Szlovákiába - ott kanyargás és ebéd - vissza pedig Parassapuszta - Vác - Bp.
Jó dolog az, egyetlen problémája, hogy tényleg nem költséghatékony, főleg egy időjárásálló motoros váltaozat.
Elvileg ugye az elektronikus térképeket állandóan frissítik, csakhát 3-4 év alatt, míg egy kütyü tönkremegy, tényleg nem jön nullra vagy kb. nullra a dolog.
Kérek túratervet (már a sok száz hozzászólás után/közben nem tudtam követni.
Mivel Tüncivel mennék holnap, csak lassú tempóban tudok menni (ez van egyedül is alig-alig, kétszeméllyel abszolut kezdő vagyok), ha úgy ok, megyünk (Tünci azt üzeni, hogy csak merje valaki azt mondani, hogy nem ok... )
Te is tablettás bort csinálsz? javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");document.frmmsg.b
ody.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");docu
ment.frmmsg.body.focus()
Se DVD, se szgép, se mittudomén.
Látom jót mentetek
Elvileg ugye az elektronikus térképeket állandóan frissítik, csakhát 3-4 év alatt, míg egy kütyü tönkremegy, tényleg nem jön nullra vagy kb. nullra a dolog.
Talán, most tudok "szerezni" egy Mio169-et.
Én ám nagy eltévedő "művész" vagyok!
Kozmax
megvagyok, szerencsére minden OK
Kérek túratervet (már a sok száz hozzászólás után/közben nem tudtam követni.
Mivel Tüncivel mennék holnap, csak lassú tempóban tudok menni (ez van egyedül is alig-alig, kétszeméllyel abszolut kezdő vagyok), ha úgy ok, megyünk (Tünci azt üzeni, hogy csak merje valaki azt mondani, hogy nem ok... )
ody.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");docu
ment.frmmsg.body.focus()
Gyere el Te is!
Gondolom azon az úton akarsz kijutni a nagyfaluból!?!