Köszi!
Erre gondoltam én is, mert hiába kerestem a bal oldalidom alatt,
ahol az RF-en és a cibberen is van! Tényleg, mi lehetett az oka,
hogy a japók eldugták ezen a modellen?
Más. Az egyik haverom segítségre szorul:
Kellene egy-két infó("01-es GSX-R600-as).
1.Hol lehet állítani az alapjáratot manuálisan, ha lehet egyátalán?
2.Mennyi a gyári alapjárat érték?
Esetleg ehhez a tipushoz valakinek nincs magyar manuál(pdf;zip;...)?
Napot!
Jó a páya! Nem hosszú, viszont melós. Alig van egyenes. Árak stimmelnek. 5000 egész nap, 3000 fél nap. Én kétszer fél órát mentem, elég volt elsőre. Kicsit leszállt a vörös köd, be akartam tenni egy supermotósnak féktávon, szegény lepattant rólam. Majdnem összeakadtunk... fasz voltam, mindegy. Nekem a sárvédőm szállt szét, neki a karja fájt. Elnézést kértem, normális volt a srác.
Szigetszentmiklósról volt egy nagyobb csapattal. Ja egyébként kb. 50 ember volt kinn, bár ennyien egyszerre nem voltunk fenn, nagy volt a forgalom.
Holnap egyedül megyek, fater inkább itthon dolgozik....ez van...De Én ott leszek! Shell kút parkoló?!?!:D
Erre gondoltam én is, mert hiába kerestem a bal oldalidom alatt,
ahol az RF-en és a cibberen is van! Tényleg, mi lehetett az oka,
hogy a japók eldugták ezen a modellen?
De most már csak kíbírom azt a néhány hetet.
várom már a holnapot
lecso te nem jössz?
Van más választásom?
Így jó?
Visszakaptam a 2005-ös 24 órás dévédét. Be kéne tennem a sportmotorra egy részletét. És itt elég rendesen ek vok akadva,
JAAAA Nincs és nem is akarok
Szeva Lecsó!
Hehe, az nemigen lelhető.
Van skipéd?
A tank alatt, ott ahol a gázbowden becsatlakozik.
Ha van, hogy küldjem, és hova?
Kb.1100.
Más. Az egyik haverom segítségre szorul:
Kellene egy-két infó("01-es GSX-R600-as).
1.Hol lehet állítani az alapjáratot manuálisan, ha lehet egyátalán?
2.Mennyi a gyári alapjárat érték?
Esetleg ehhez a tipushoz valakinek nincs magyar manuál(pdf;zip;...)?
Jó a páya! Nem hosszú, viszont melós. Alig van egyenes. Árak stimmelnek. 5000 egész nap, 3000 fél nap. Én kétszer fél órát mentem, elég volt elsőre. Kicsit leszállt a vörös köd, be akartam tenni egy supermotósnak féktávon, szegény lepattant rólam. Majdnem összeakadtunk... fasz voltam, mindegy. Nekem a sárvédőm szállt szét, neki a karja fájt. Elnézést kértem, normális volt a srác.
Szigetszentmiklósról volt egy nagyobb csapattal. Ja egyébként kb. 50 ember volt kinn, bár ennyien egyszerre nem voltunk fenn, nagy volt a forgalom.