Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozmax!

Te nem akarsz vagy nem tudsz nekem válaszolni? Esetleg akadályoz benne valaki?
5900? ejjha

klubtali? elindítom a listát, még sosem szerepeltem rajtra elsőként

1. lum
2.
3.
4.
ok, andrew, fogom. manapság kicsit érzékeny vagy, nem?
Köszi!

Fel is szerelitek ugye?
fenykard
én dzsedi karddal választanám le a komplett mocid hátulját
Hali skacok.Tud nekemn vki abban segíteni ,hoyg a rendőr hozzányúlhat a motoromhoz?Ezt azért kérdem mert ugye a rendszámtáblám egy lemezzel van felfogatva.Viszont!Kivételesen nem votl felhajlitva pályán megállítot és feljelentet ,hogy fel volt hajtva a rendszámtáblám és kopott a gumim.Forgalmi el stb...Na most.A gumim jó.A redszám meg szög lefele ált ahogy kell.És ezt így le is kamerázták.(nemtom minek hisz midnen jo volt szal nekik lehet gáz...)Odament és felrugta.Holott frankon normális voltam vele.Utána lehet berágott rá hoyg aszondta ha mégegyszer hozzáér a motoromhoz eltöröm kezét lábát de iylet ne csináljon már de nem?Csakmert kitalálta hoyg tuti hajtogatom.Na szal ezért kérdem ha tudtok segíteni hoyg nyulkálhat e hoyg ö felhajlítsa mert ugy gondolja tuti ugy használom.Mégha lefele volt is.Köszke.
Roliiii, éntőlem jöhetsz előbb is.
Sziasztok egyébként...
Hy Kozmax.....

Első gyári fékbetét (4db.)? Én R1-emhez (2002 Rn09) mennyibe kerül nálatok? Már eléggé kopottak és ideje beszereznem tartalékot......
Most mész ebédelni?
OK!

Köszi
igen
Felhivlak vmikor nemsokara mert pontositani kene par dolgot.
Rolii!
Amiről beszéltünk? Meglesz?
Nem sűrgetlek!

Ja és

Csütörtökön KLUB-GYŰLÉS!
köszi!
Ooo megnezem
Sziasztok!

Rolii!
Küldtem neked egy képet a vipmailemről.
Megkaptad?
Kéne egy kis számtec info!
Szia Kozmax!

Azt szeretném kérdezni hogy a hétvégi nyílt napotok alkalmából lesz-e valami akciótok gumikra?
Continental Sport Attack érdekelne. De más sport gumi is szóba jöhet, ha jó áron van.
5900 van benne es penteken lesz a 6000es szerviz...
Hanyagolni? A héten marha jó idő lesz Ilyen sok a melód?
Reggelit
A heten hanyagolnom kell a gurulast
5900 van a busaban
Izomláz? Na az nekem is van...
szombat vizsga, ma megyek gyakorolni...bar vicces lesz tekintve hogy inden tagomban izomlaz van :) De azert asszem megyeget... :)
Lum: Leszögezném, NEM városban biztonságosabb. A városban ill. közúton nem nagyon szeretnék motorozni. Nem is fogok idén motorral bejárni....
hungaroring - R6 - 240km/h
euroring - supermoto - 140km/h

Persze esni ugyanúgy lehet vele de talán kissebb az esély hogy otthagyod a fogad. Meg egyszerűen jó. Jó dolog száguldozni de egy supermoto azért mégiscsak egy supermoto na...
Szia Na, hogy megy a suli?