Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjünk Csak találjuk ki, hogy hol fussunk össze. Ja, és olyan helyen legyen, amit megtalálok... nőből vagyok
Holnap?

Nekem nem számít..csak mehessek mán
Locsolkodni meg holnap kell..már aki.én kirándulni viszem a gyereket (kiviszem a pályaudvarra és du.-n érte megyek )
Estét!
3000ig asszem... de ilyenkor visszatolom a szívatót, és brümmög tovább
mikor beindul nehezen akkor, meddig pörög fel kihuzott szivatoval?
Oké, akkor majd elviszem hozzád
igen karbi szét, pucol azt össze
Azokat ki lehet pucolni? mert akkor kérek "időpontot" hozzád, aztán viszem
Legalább nem kő locsóni

Jó estét!
a karburátoban levö hidegindito fuvokák vannak eltömödve, és azért indul nehezen. sajnos ez elöfordul, a karburátoros mociknál mikor ritkán vannak használva, és a benzinböl kiválik a sok adalék anyag
Jo "estet"!
ezek szerint mindenki egyben hazaert.
Szeva neked is.
Holnap is ÓVATOSAN
De minek is magyarázok..,.,végül is honda .
estét az érkezőknek :)
Tegnap 20 perc alatt sikerült beindítanom. Ráadom a gyújtást, és nem indul. Bár ilyenkor várok az indítások között 1-2 percet. A nagyon sokadikra bepöccen a motor, nem is áll meg, aztán tudok vele menni.
Úgy csinálom, ahogy múltkor mondtad a telefonban, amikor felhívtalak
Nem lehet , hogy egyszer jól kikéne huzatni? csak hogy kiégjenek a felesleges "dolgok""
egy kicsit türelmessebben kellene melegiteni v agy valami, de ez a hiba igazábol nem gyertya baj. akkor melegen sem müködne
Még néhány nap (remélem) és én is mehetek veletek. De ahogy ismerem a szerencsémet akkor majd rossz idő lesz
Ja meg mondták is... motoros haverok... Lehet, hogy ez lehet a baja...
Nagyon nehezen indul be a gépem Tegnap lementem győrbe, este pihent a kicsike, reggel meg mikor indulni akartam gurulni a vársoban, ott szenvedtem vele megint 10 percet.
Hiába melegítem előte a motort, elindulok vele, és nincsen ereje. Atomatikusan elhalkul, és megáll a motor. Hiába húzom rá a gázt, vagy lefullad, vagy nem csinál semmit, csak nagyon gyorsan megáll.
Viszont ha már bemelegedett, akkor megy mint a veszett egér
Gyönyörű volt!
Nekem is meg kell majd néznem élőben
Ma egy Győr-Bp távolságot gurultam le (tegnap le, ma meg vissza)
A 90-110-es tempot hosszú távon tudom tartani, meg már a 120-at is Úgy előztem a kocsikat, mint a nagyok
azt miböl gondolod?
Zolyom és Detva közötti utrol a kilátás az alacsonyy Tátrára