Nekem nem számít..csak mehessek mán
Locsolkodni meg holnap kell..már aki.én kirándulni viszem a gyereket (kiviszem a pályaudvarra és du.-n érte megyek )
a karburátoban levö hidegindito fuvokák vannak eltömödve, és azért indul nehezen. sajnos ez elöfordul, a karburátoros mociknál mikor ritkán vannak használva, és a benzinböl kiválik a sok adalék anyag
Tegnap 20 perc alatt sikerült beindítanom. Ráadom a gyújtást, és nem indul. Bár ilyenkor várok az indítások között 1-2 percet. A nagyon sokadikra bepöccen a motor, nem is áll meg, aztán tudok vele menni.
Úgy csinálom, ahogy múltkor mondtad a telefonban, amikor felhívtalak
Nagyon nehezen indul be a gépem Tegnap lementem győrbe, este pihent a kicsike, reggel meg mikor indulni akartam gurulni a vársoban, ott szenvedtem vele megint 10 percet.
Hiába melegítem előte a motort, elindulok vele, és nincsen ereje. Atomatikusan elhalkul, és megáll a motor. Hiába húzom rá a gázt, vagy lefullad, vagy nem csinál semmit, csak nagyon gyorsan megáll.
Viszont ha már bemelegedett, akkor megy mint a veszett egér
Nekem is meg kell majd néznem élőben
Ma egy Győr-Bp távolságot gurultam le (tegnap le, ma meg vissza)
A 90-110-es tempot hosszú távon tudom tartani, meg már a 120-at is Úgy előztem a kocsikat, mint a nagyok
Nekem nem számít..csak mehessek mán
Locsolkodni meg holnap kell..már aki.én kirándulni viszem a gyereket (kiviszem a pályaudvarra és du.-n érte megyek )
Jó estét!
ezek szerint mindenki egyben hazaert.
Holnap is ÓVATOSAN
Úgy csinálom, ahogy múltkor mondtad a telefonban, amikor felhívtalak
Hiába melegítem előte a motort, elindulok vele, és nincsen ereje. Atomatikusan elhalkul, és megáll a motor. Hiába húzom rá a gázt, vagy lefullad, vagy nem csinál semmit, csak nagyon gyorsan megáll.
Viszont ha már bemelegedett, akkor megy mint a veszett egér
Ma egy Győr-Bp távolságot gurultam le (tegnap le, ma meg vissza)
A 90-110-es tempot hosszú távon tudom tartani, meg már a 120-at is Úgy előztem a kocsikat, mint a nagyok