Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de most nekem nem kell.
Tomato: kaptam iwiw meghívót,visszaadnám a kölcsönt,hová küldjem?
Joo az mas En ringre fel se mernek menni egy jodarabig meg asszem :]]
velem is előfordul..sőt még mozgó helyzetbe is
ize...borultam...
Haten igyekszem De nemhinnem hogy nalam benabb lehetett valaha valaki :DD Tegnap allo helyzetben borultem fel a kis dragaval...
Gratula. Ha nekem sikerült ANNO, akkor neked is
Ment.
De kell hozzá QUICK TIME
Szijasztok Majerek :) Most ertem haza a palyarol, egyre tobbszor megcsinalom hibatlanul, kezdek buszke lenni magamra es talan elhinni hogy egyszer jogsis leszek
Ja, bocsi a profilomon van.
Milyen címre?
Akkor küldd el mailben nekem is plííííz.
"max. egy kicsit többet kell melozni rajta, és sokkal jobban kijönnek a motoros technikai tudása"
Ezek miatt írtam amit írtam
Többet kell melózni rajta...=minnél könnyebb gép(Szerintem max. 250-es), annál jobban erre a
pályára való
"Motoros technikai tudása.."= nálam és "bukdácsoló" kollégáimnál(ezt vegy ki-ki magára )
itt kezdődnek a gondok
Köszönöm, megjött!

Pohi: Kakucsra, ha az M5-ön jössz, az inárcsi lehajtónál kell lejönni, ha a régi 5-ösön akkor is Inárcs van kitáblázva, onnan Kakucs felé.
Mivel nem messze van tőlünk, napokon belül fekderítem, akkor majd pontosabban.
Vagy a Technikai NEM tudása
napot!

a pálya mindenkinek egy forma

anno Kecskeméti gokart pályán láttam menni ZXR750-et menni 46 mp. a 125-ös special 43mp. az se hosszu pálya.
max. egy kicsit többet kell melozni rajta, és sokkal jobban kijönnek a motoros technikai tudása
Na jó az enyém csak 900-as, de jól hangzik
Én még az E. ringen nem mentem így nem tudok viszonyítani
De a leírásokból és a pályarajzból azt vettem ki, hogy inkább a kissebb
ccm-nek fekszik jobban(rövid egyenesek; "szűk" kanyarok..)
Karmi!Ment a mail
Itt van valahol az M5-s bal oldalán irányba Kecskemét felé.
Hivatalosan Én úgy tudom még nincs átadva. De sokan mondták már hogy mentek rajta.
Azt hiszem fél nap 3000 és egy nap 5000
Kakucs-on van az M5-s Autópálya mellet.
De ott nincs lehajtó. A régi ötösről kell megközelíteni
Ahoz nem értek
Lecso!

Ha megvan a pontos cím és tudsz még infót a pályáról azt írd meg légyszíves. Árak, időpontok.....motorozhatóság....ilyesmi...
Nincs is 1000-es motorom csak 998 ccm a tiéd meg 929 ccm Az E.ring sem nagy mégis jobban élvezem a motorozást rajta, mint a H.ringen
52256-os hozzászólás. Lecsó tudja hol van!