Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről majd beszélünk, de most má" tényleg lépek. Jó éjt!
én hibáztam el! mondtam, hogy nem sürgös! a melo nem lehet több egy napnál
Eléggé egy srófra jár az eszünk...

Jó éjszakát!
Amire én vágyok: piros FZ 1-es, TDM 900.

Szombaton bortúrán leszek, de vasárnap kinézek.
Én is megyek punnyadni. Jó éjt!
Fz1, TDM.
Egen, az idő a gond. Nemrég jött az ötlet... (megláttam a kék oldaltáskákat).
na lépek én is szunyálni, jóccakát!
kérdezd kozmaxot. neki csinos lett, csak kicsit lassan készült el. de ha most megrendeled, még októberben jöhetsz velünk
nyílt nap?
mivel akartok menni? engem ezeket hajtanám meg: MT-03; TDM 900; XT660X;

kiderült 1ébként, h egy cimborámék fognak zenélni a rendezvényen. hehe.
Bezuztam a várpalotai yamahába a minap és van egy gyönyörű állapotú Fjr 2002-es mint az enyém2.1az irányár 27000km és sérülésmentes ennyiért szerintem tök ocscsó.
Persze ha az uj tipus kell akkor tárgytalan de nem biztos hogy megéri az ujjat megvenni,mert nem tud többet csak drágább
na húzok szunyálni
Bájdevéj, tudtok ajánlani valakit, aki üléskárpitozással foglalkozik? Gondolkozok egy kék ülésen.
Nem hiszem, egy piros nyerges Fazer van a képen
á így is rosszalkodik a laptopom mi lesz ha még meg is átkozza
TeeJay! Beszéltem ma, illetékesekkel, ha érdekel, mi is mehetünk a YW-ös nagy mocikkal
lehet, h az aprilia sulisok próbáltak meg kapcsolatba lépni veled mms formájában, nem?
ha nem tudja meg, nem lesz licit
akkor licit lesz
értettem
Aprilia suliról semmi hír

Apropo! A napokban két mms-t is kaptam, mindkettő motoros volt, viszont a telefonom nem jelentette meg a feladót. Kinek köszönhetem, nincs véletlenül itt?
ja, kanyarodni biztos lehet vele jól, volt fent vmikor tavaly egy ringes kép, amin kiült a lovas és koptatta a térdét a h.ringen
Egyszer beszéltek Parival. De akkor csak tisztázták, hogy Apriliára megyünk, nem Gixxerre.
azzal ahogy megbeszéltük! (csak téjé meg ne tudja.. )