Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden vágyam hogy nyomassak egyszer pályán vele, de sajna még nem jött össze soha,bár lehet hogy tök fölösleges mert utcán is legyalázom a lábtartokat rola
Azért tudok néha meglepit okozni rutintalanabb sportmocisoknak a mátrában

NEM LESZ!
Mondtam, nem?!
munka túlnyomórészt. de majdcsak kimászok belőle, és majd csak azt veszitek észre, h kapjátok a talpnyújtóztató mms-t a fjordok mellől

fjr - szép járgány, de akkor pályán nem non fogunk veled találkozni..

ápropó, valaki kapott már vmit az aprilia suliból?
Persze nyomatni kell mert sosem tudhatjuk mikor jön el a kaszás,és minden elvesztegetett percért kár
Ugyhogy idén az összes talákozora elmegyek és hullarészegre iszom magam
lesz egy használt 1000-s az YW-be
Idén eddig ~2.600 km-nél

Most már, ha lehet én is motorral intézem a dolgaimat.
Tegnap a hűvösebb időben mentem ~150-et , ma viszont a verőfényben sajna 4 kerékkel voltam
taligázol v. esküvó
látom az fjr-rel kacérkodsz?
kéne-kéne, nem tagadom. csak most olyan tehénbe szart visszalapátolós időszakban vagyok. ha véget ér, le sem szállok

a most hétvége más miatt ugrik, de majd legfeljebb megint behozom, és elmegyek egyedül "gombászni"
még nem, majd holnap rászánom magam

Lum
kéne már gurulnod egyet
Én ~850-nél tartok idén.
De remélem ez a hétvégén felmegy 1200-re...
Hali!

Megpiszkáltad a kicsikédet?
Csak tréfiztem mesélted egyszer milyen szopás rajta a szelepállitás gondoltam egy kis piszkálodás belefér
bocs, manapság rohadt sok a dolog nincs energiám fórumozni sem

karmi - minden nap gurulok, de csak a városban ide-oda. uh két hete használom a vasat, és mentem vele eddig cirka 500 km-t
Szevasz!

Még egy kicsit.

Gurultál mostanában?
Te mindig későn esel be
estét kartársak és kartársnők. maradt még vki?
mentem. jóccakát
További jó írkálást Nektek!
Jóccakát!
ráadásul a lecsó (ingyért válalja)

na ezt részletezhetnéd azé
Gyertyát a yamaha vörldnél vettem kurva occson
Ok majd hívlak
Sziasztok!

Kozmax!

Megnéznéd nekem, hogy a (2002-es) R1-emhez, milyen árban van egy szett (4 db.) GYÁRI fékbetét, ha valamelyik nap ráérsz? Ki kell nyomoznom, hol a legolcsóbb a gyertyában ti voltatok a nyerők annó remélem ez is olcsóbb nálatok
Én benne vagyok budafokon lakom odagyühetnél gurulunk eggyet és kiprobálod a fenevadat.
valamikor összefuthanánk