nem voltál elájulva, mert nincs hozzá agyad. ez abból is látszik, h supermotyózni akarsz r6 helyett . de hagyjuk, inkább add vissza, mert én igen kedvelem a filmet.
gondolom megvan a véres ököl 16, meg a csillagharcos gyilkos robotok 4. azokat szvesen fogadom
Én csak most kezdek belejönni Tavaly nem mentem sokat, viszont idén pótolok (igyexek) mindent. 3 nap alatt gurultam 467 km-t Ebből csak a tegnapi májeres közös gurulás volt 232 km Büszke vok magamra
Viszont oldalidomot még mindig nem sikerült szereznem , csak ennyi a szépséghibája a dolognak
Supermoto? Najó, neked arról is leér a lábad, de.... Én maradnak a picike R6nál, az az igazi
Ennyire azért nem gáz a helyzet
Mocc sajnos még hiányos, jó is hogy kérded mert rendelnem kell oldalidomot meg 1-2 apróságot.
Idén már mentem vele (tegnapelőtt) vagy 15km-t de valahogy már nem vagyok a régi.
Mostanában egyre jobban tetszik a supermoto úgyhogy valamikor ki kellene próbálnom 1et mert ez a speedmotor valahogy már nem annyira jön be. Persze lehet az első pályanap után majd mást mondok...
Dehogy, sztem nem ez a baja Az aksim sztem lemerült pont ma, de ha nem is merült volna le, nem indította volna be a motort. Ma kiszedem, feltöltöm, aztán a héten megpróbálok elmenni Kozmaxhoz. Sajnos, én nem értek a karburátorhoz ezzel lesz a baj...
cimbi cimbije keres motoros iskolát bp-en. tud vki ajánlani?
http://www.netpiac.hu/disp
lay/...
Ezek biztosan sok örömet okoznának persze csak ha van hozzá elég agyad...
Supermotozni meg azért akarok mert már nincs kedvem halálfélelemben motorozgatni a városban...
gondolom megvan a véres ököl 16, meg a csillagharcos gyilkos robotok 4. azokat szvesen fogadom
Meg kell mondjam nem voltam tőle annyira elájulva, bár lehet ma még megnézem gyorsan mégegyszer
Extra 2 vagont nem tudok adni de van 2 hasonlóan gyenge filmem, azokat szívesen nélkülözöm 1 évre
Viszont oldalidomot még mindig nem sikerült szereznem , csak ennyi a szépséghibája a dolognak
Supermoto? Najó, neked arról is leér a lábad, de.... Én maradnak a picike R6nál, az az igazi
Mocc sajnos még hiányos, jó is hogy kérded mert rendelnem kell oldalidomot meg 1-2 apróságot.
Idén már mentem vele (tegnapelőtt) vagy 15km-t de valahogy már nem vagyok a régi.
Mostanában egyre jobban tetszik a supermoto úgyhogy valamikor ki kellene próbálnom 1et mert ez a speedmotor valahogy már nem annyira jön be. Persze lehet az első pályanap után majd mást mondok...
Nálad mi a helyzet?
Egyébként mizujs? Motor?
De mostmár megvan
Amúgy szép jó reggelt !
Tegnapi képek:
Ezt láttátok?
Szóval BKV rulezzz, csak még meg kell szabadulnom a bőrömtől...Ezt levenni a legnehezebb