Hja
Kész!
Beírtam, h motoroznék, erre beborult
ÁÁÁÁÁ, nem hiszem el!
Egy kis adalék ahhoz, h a motorozás luxus: rokonok jönnek hozzánk ma ketten, egyikük 50 %-os vasúti kedvezménnyel, másik kedvezmény nélkül, az út ide kettejüknek 6100 Ft, én motorral pont ennyiből fordulok meg (oda-vissza 6000 Ft a benzinem ugyanezen az úton.....)
Sziasztokosz los Majeros!
Csoda idő van, volt, lesz. Jövő héten asszem betolom azördögöt (ha lesz pénz benzinre).
hu jo az a komp, hajra Észtország! Ha vki Nordkappra megy az erre készüljön! motorostura.hu-n vannak tapasztalatok, meg két motorrevüben is.
Ja meg egy srác nyomott egy Balti túrát, az is tud okosakat, és Goni a bandit.hu-n (Ő Finnországban volt)
janimano01!
Bodyguard protektoring 29900, az a legjobb.
Tavaly Interwheelen csekkoltam anyának. De a lányok ugye....
de most úgy néz ki hogy jön a 850es tdm a családba,szóval azzal is fogok ám menni meg majd a kecskeméti gokart pályát,eringet is kiszeretném próbálni stb stb,jó móka lesz,érzem
Kész!
Beírtam, h motoroznék, erre beborult
ÁÁÁÁÁ, nem hiszem el!
Egy kis adalék ahhoz, h a motorozás luxus: rokonok jönnek hozzánk ma ketten, egyikük 50 %-os vasúti kedvezménnyel, másik kedvezmény nélkül, az út ide kettejüknek 6100 Ft, én motorral pont ennyiből fordulok meg (oda-vissza 6000 Ft a benzinem ugyanezen az úton.....)