Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg találkozókra való járás meg ilyenek...eddig ugrálgatás volt,aztán mostmár menni akarok mindenfelé
Egy kis Nordkapp befigyel!
Nem, ez a mhelyi. És itt mén a messzendzser is, ha vkit érdekel: motorszerviz.ullmann@hotmail.c...
3-400 kmek...de amúgy nem fog.....puha az ülése
túrázásraaaa? ki fog csontosodni a segged mekkora túrákat tervezel a vassal?
hát ahhoz ez kevés lesz de túrázásra kell,így most olyan 130-140es utazója van és 160 a vége...elég jó az szerintem.
Szupermotyó, hehe. Van nálunk egy DR-Z srác, elég randa dolgokat művel közúton...
na ennek örömére,most megyek gyorsan kimérem az első távtartót aztán asszem jöv 7en már összeáll a gép wááááááááááááááááááá ilyen lesz csak sokkal szebb,meg hátul 150es gumi
Szia!
Helyre jött a net?
Már a link is majdnem jó tanár úr!
Ez Budapest.
így már mindjárt más,köszönöm
behozta...miskolc...ejjj,közelebbi nincs?
laser.bzaka.hu/

Bocsi, itt.
nem hozza be az oldalt,de köszönöm helyileg merre vannak? árban lehet saccolni valamit csak így nagyságrendileg hogy 5-10 ezer vagy ilyesmi? köszi!!!
www.bzlogi.hu/www/oldalak/bayl...

itt megcsinálják. buza gábort keresd.06-30-932-77-45
már esztergályost is próbáltam...gépműhely kellene,de nem nagyon találok,apu mondta h talán újpesten van egy,majd megnézem már jó lenne összerakni,mert elég jó idő van
próbálj meg egy lakatosműhelyt...karosszéria lakatost
gondolom hogy 9es furat átmérője 9 mm...hát anyag hmm,nem tudom,fékhez kell szóval nem árt ha elég stabil.....azért kell ugyebár mert most 3ágú öntött kereket kap a vas és a lánckeréknek ugye úgy kell állnia mint gyárilag......ezért a fék beljebb csúszik,2 centivel,ami elég sok...macerás ez a dolog a 2. képen látszik hogy hova is kellene ez a darab....mert úgy van hogy 2 részből áll a fékadapter,egyik része ami a lengővillára illeszkedik és ahhoz jön ez csavarral...és akkor így lehetne megoldani, hogy közé jönne ez a 2 centis anyag.
Szép jó reggelt!!
Már azt hittem hogy túl vagyok a nehezén , de egyre sz@r@búl vagyok
a 9-es luk az luk szkájvóker-re utal?
Alakul!
Azt hiszem a rajzon 9-es furatra gondoltál!! Milyen anyagból lesz(kellene)??
Nekem van egy Jászárokszállási barátom akinek a cégénél van
nagyteljesítményű lézer, amivel ezt a munkadarabot meg lehetne oldani.
Csak azt nem tudom, hogy a 2cm-es anyagvastagságot átviszi-e???
Jobban vagy?
Reggelt!
Megint szép kis termést hoztatok össze amíg én betegen szundítottam, de ma már jobban vagyok.
Nekem tetsző legjobb részek sorrendben:
1. Kozmax mint benzintyúk
2. Fóka számteket oktat Sztédzs mesternek
3. Lecsó kép helyett csak pontokat küldözget sorban
Jó volt végigolvasni
Sziasztok Májerek! Tudnátok nekem segíteni? Ilyet hol tudnak nekem csinálni 2 cm vastag anyagból?művészi rajz ...méretarányos. Supermotosításhoz kellene a hátsó fékhez,de nem nagyon találok gépműhelyt, tudtok esetleg? Köszi