nehogy már megsértődj !! azt hittem te kemény legény vagy birod a cinkelést ha már belekötsz egy apádkorabelibe...amúgy miért kellene nyomozni ? ha az elérhetőségedben te magad irtad be h ibs.. a reglapodon akkor nem volt nehéz kitalálni látod látod, az ilyen iskolákban sok mindent megtanitanak de a logikus gondolkodáshoz idő és kor szükségeltetik..
tudod a kor előrehaladtával az emberek asszociációs képessége jut egyre nagyobb szerephez, ami azt jelenti, hogy a meglévő ismeretanyagukat (kinek mennyi ..) viszonylag jól tudják rendszerbe illeszteni, de új dolgokat már nehezen tanulnak. ti fiatalok pedig gyorsan tanultok, de a logikus gondolkodás....ezért bölcsek az öregek...
Mi a picsának a rövidítése az ODO?
Mivel érted el a csillapítást?
na és persze nyomatékból lendületesen végig lehet menni ezzel is.
(bekeményítettem vazze )
Na jó ezt visszavontam, ez még viccnek is rossz!!!
kölcsönadtam hálivúdnak és zero néven vágódtak neki vele az amerikai hadihajóknak hangos banzáj kiáltással..
Biztosan felismerheted a motívumokról
az egészséges erotika dvd-m még lehet, h nálad van? nem találom égen-földön
majd a kiállitáson február végén ...meg a yamaha európai szájtján márciusban
tudod a kor előrehaladtával az emberek asszociációs képessége jut egyre nagyobb szerephez, ami azt jelenti, hogy a meglévő ismeretanyagukat (kinek mennyi ..) viszonylag jól tudják rendszerbe illeszteni, de új dolgokat már nehezen tanulnak. ti fiatalok pedig gyorsan tanultok, de a logikus gondolkodás....ezért bölcsek az öregek...