Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozzunk valami időjárásfigyelő programhoz.
Kissé változékony; nap újra kisüt, felhők sehol, hőmérséklet negyed óra alatt 10 fokot esett...
eddig azt hittem...de most már nem nem jön össze az eleje,mintha széles lenne a felni vagy nem tom,pedig már sok ilyet csináltak ezekkel a kerekekkel....
a löttyedt segg és a szerelmi bánat együtt járnak. az ok-okozati viszonyt nem részletezném, de a ffiak nem annyira szeretik
Eddig szögletes volt, vagy mi?
mar kerekedik, lejarok ujra az edzoterembe!
löttyedt vagy narancsbőrös?

a további tippjeimet nem írom le
a hatsom most is zuros
eddig nem a hátsó volt zűrös?
TáTááám...
na ujra itt!
itt is szakadt,most már süt a nap...

off: nem jön össze az első fék
Kicsit jobban körülnéztem itt is borul, de cudarul (az én szobám észak felé néz) .
A szél viszont reggel óta így fújt nálunk. Szép tiszta a levegő = messzire el lehet látni.
Felhőfoltok, köztük átsütő nap, vizes aszfalt, enyhe szellő. 2 drasztikus változás 15 percen belül.
Holnap megyek, de most kivételesen nem dolgozni Rokonokhoz. A belváros szélén laknak
Ja és tépi a zászlókat a szél...
Közben kb. ugyanaz az effekt lejátszódott itt is. Gyenge enyhén szórt napfény helyett teljesen beborult.

Holnapi motorozás téma megoldva: ilyen változékony időben nem megyek.
Erre jössz melózni, mi?
Nem sajnos, Győrben. De azért ez télen sztem ritka...
TJ!
Úgy nézem arra vonul!
Szélben nem sokat tévedtem a hivatalos 67 Km/h, és úgy szakad, h nem látni...
Ez majd délutánra ideér hozzánk is...
Viszont holnap jó idő lesz Győrben is
Felejtős. Esetleg lejöhetsz Pestre...

www.idokep.hu/?oldal=mix
Nem a Balcsinál vagy? Ott gyakori ez a jelenség a horgászok legnagyobb bánatára!
Hogy én téged mennyire sajnállak!
Hát ha ez nem direkt nekem szól!
Elkezdett szakadni az eső, fekete az ég, és kb. 80 km/h-ás szél van!!!!!5 perc alatt!!!
Egy 2.5-3L fogyasztású nagyrobogóval nekem is érdemesebb volna bejárni dolgozni vonat helyett.
Mondjuk céges autó hoz-visz.