Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod most megsértetted!!!
Már nekem se válaszol.
egyébként meg ne vegyél már mindent oyan komoyan:):)
ja és nincsenek nálunk megajánlott jegyek:)
Nem a Te motorodat láttam a TV2 esti filmelőzetesében?
A film 20:20-kor kezdődik.
hát amikor én voltam elsős nem volt de kokóval vizsgáztunk néha 1ütt:) de egyébként honnan tudod h oda járok nyomozó ? mondjuk manapság mindenkiről mindent lehet tudni:)
3-os vagyok és gyakornokoskodom egy bankban:)
Szia Petra!

Hogy vagy? És a Banditád?
Szia Maci!!!!!
Jövőhéten klubtali!!
az ibs első évfolyamán van egyenesrúgásból is vizsga ? 10ből 2 gól kokónak 3m-ről az már a megajánlott 2es ?
sztédzs te is jössz focizni nem? ugye? majd küldök egy jó nagy bombát kapásból a közgazdász elemző fejedre :D:D:D:D
jó estét.

karmi:
ami biztos az, hogy holnap délelőtt randi a YW-ben. az időjárás alakulásától függ sok minden, tegnap csináltam egy útvonalat ami vagy összejön vagy nem.. szerintem 11 körül indulunk, legkésőbb annál sokkal hamarabb sincs értelme mert még párás, hideg de utána sem h legyen 2-3 óránk.
Sziasztok! :D:D:D
sziasztok! meló miatt csak most tudtam először benézni ide, de a képektől meg is éheztem, kénytelen leszek összeütni magamnak egy pizzát...
Most már én is. Sőt már vacsiztam is.
Sziasztok megint.
hazaertem...
Fociiiii?????
Megyek!
Annak a "marhának a lábszárát" főzzük meg aki nem visel sportszárat...
T.J. labdajátékban nem rúg labdába. Esetleg dobál kosárra, de azt is régen csinálta, szóval azt sem.
Utállak.
én tudok szervezni jól, majd dolgozok rajta! nem hagyom h ne valósuljon meg:)
kommunikáció kérdése!

kezdd így - meghívó egy nagy zabálásra! marhalábszárporkültet főzünk minden héten kedden este 6kor. előtte minimális testmozgás, h jobban essen!
ha te is így érzed, akkor már veszett ügy! legyél inkább don quijote, mint hogy feladd!
bezzeg ha szlovák túra van kajálással akkor rögtön mindig zajlik a jelentkezés!
én is így érzem:):)
szélmalomharcnak tűnik a szervezés, de ha összehozod, én ott leszek!!
teejay is közel lakik tehát jön focizni... boccs muszáj